"OTERAĆE ME..." Rade Bogdanović opet digao Balkan na noge

Novosti online

25. 09. 2024. u 11:06

Nekadašnji srpski fudbaler Rade Bogdanović, danas jedan od najcenjenijih stručnih analitičara, bio je gost na Simposaru, sarajevskom sportskom simpozijumu koji je nedavno održan!

ОТЕРАЋЕ МЕ... Раде Богдановић опет дигао Балкан на ноге

Foto Z. Jovanović Mačak

Jedan od najzanimljivijih panela bio je onaj sa naslovom "Uloga sportskih analitičara u modernom fudbalu i šta se to nalazi između objektivnosti i strasti", a Bogdanović je tom prilikom otkrio i kako se našao u ovom poslu.

- Slučajno sam dospeo na RTS, jer neko tog dana nije mogao da dođe, pa su se setili mene. Jako puno vremena provodim gledajući utakmice i čitajući tekstove kako bih sklopio mozaik. O mnogim igračima znam puno, gde su i kako igrali, kakva im je porodična zaleđina. Cenim da sam jako studiozan i ako me pitate šta vidim, ja ću to i reći jer mi je tako sutra lakše stati pred ogledalo. Nemam nikakvih drugih namera osim da omogućim publici da gleda fudbal tako da primeti i detalje - rekao je Bogdanović i dodao:

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Najteže se nosim sa komšijom Perom koji ima 78 godina i zna sastave svih timova. Imao sam nekoliko poziva iz porodica nekih igrača koji bi im izneli razloge zašto se tom igraču nešto dogodilo na terenu. Taj razgovor bi krenuo ovako: "Pa gde pred dva miliona ljudi da ono kažeš?!" Na to bih ja: "Pa videli smo svi." Oni bi opet: "Ne bi videli da ti nisi rekao." Bilo je nekih napisa gde guraju svoje poslovne partnere da me diskredituju, da sam za rijaliti i nešto slično. Ne odgovaram im jer sam debelo siguran u ono što govorim o sportistima, koji ipak žive dobre živote i to nije život pod pritiskom pod kakvim je 90 odsto stanovnika ove planete.

Rekao je Rade i jednu surovu istinu.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

- Znam da će me kad-tad oterati i to mi ne gine. Govoriti toliko godina znači da moram nekome da zasmetam, no ja ću i dalje biti svoj.

BONUS VIDEO: ZRENjANIN NA NOGAMA: Dejan Davidovac doneo olimpijsku medalju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NEVIDLJIVI EKOLOŠKI NEPRIJATELJ: Kako mikroplastika ugrožava životnu sredinu i ljudsko zdravlje