GRADE SREĆU NA TUĐOJ NESREĆI! Milano izgubio finale Lige šampiona, Francuzi uskočili umesto njih

Tanjug

25. 09. 2024. u 10:58

Grad Marselj ponudio je da bude domaćin finala Lige šampiona 2027. godine, pošto je Evropska fudbalska unija (Uefa) odlučila da oduzme organizaciju stadionu San Siro u Milanu, zbog planiranih radova.

ГРАДЕ СРЕЋУ НА ТУЂОЈ НЕСРЕЋИ! Милано изгубио финале Лиге шампиона, Французи ускочили уместо њих

FOTO: FK Crvena zvezda

"A zašto da ne bude u Marselju, na najlepšem stadionu u Francuskoj: Velodromu", napisao je na platformi Iks predstavnik gradskih vlasti Marselja Sebastijen Žibrael, samo nekoliko sati posle odluke Uefe.

Prema njegovim rečima, vlasti Marselja će sa gradonačelnikom Benoa Pajanom podržati kandidaturu Marselja za domaćina finala Lige šampiona 2027. godine.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Uefa je u utorak uveče saopštila da je San Siro (stadion na kojem igraju Milan i Inter Milano), izgubio organizaciju važnog događaja jer grad Milano nije mogao da garantuje da će stadion i njegova okolina biti spremni za meč, zbog radova na renoviranju.

Krovna organizacija evropskog fudbala je navela i da ima za cilj da izabere konačno mesto odigravanja do sledećeg juna. Naredna dva finala Lige šampiona igraju se u Minhenu i Budimpešti.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

San Siro, stadion koji ima kapacitet od oko 75.000 mesta, četiri puta je bio domaćin najznačajnije utakmice evropskog klupskog fudbala (1965, 1970, 2001. i 2016).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

VUČIĆ SE SUSREO SA ŠOLCOM I BERBOKOVOM: Predsednik na prijemu koji su organizovali nemački kancelar i predsednik Namibije