ZBOG OVOGA JE DUŠAN VLAHOVIĆ U PROBLEMU! "Tutosport" otkrio zašto je krenuo sunovrat srpskog reprezentativca

Novosti online

25. 09. 2024. u 07:41

DUŠAN Vlahović ne liči na sebe i to je glavna tema u italijanskim medijima.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ ДУШАН ВЛАХОВИЋ У ПРОБЛЕМУ! Тутоспорт открио зашто је кренуо суноврат српског репрезентативца

Foto: AP

Najdalje je otišao torinski sportski dnevnik „Tutosport“ koji, od osnivanja, prati najviše Juventus od klubova na Apeninima.

Oni su krizu napadača srpske reprezentacije doveli u vezu sa problemima u privatnom životu. Naime, to se donekle poklapa sa razlozima koji su navedeni prošlog avgusta u Fudbalskom savezu Srbije, kada je Vlahovićev izostanak sa spiska selektora Dragana Stojkovića obrazložen „porodičnim problemima“. Napadača reprezentacije Srbije nema ni na širem spisku za oktobarsko okupljanje nacionalnog tima.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

„Tutosport“ insinuira da je Vlahovićeva veza sa partnerkom Vanjom Bogdanović upala u novu krizu i da je, verovatno, došlo do razlaza dvoje mladih koji se poznaju praktično odmalena. Kao „dokaze“ list navodi da je mlada Beograđanka ugasila Instagram profil uporedo sa nestankom zajedničkih fotografija i snimaka sa Dušanovog profila na ovoj društvenoj mreži.

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

 

„Juventusov centarfor je obrisao sve ‘hajlajtovane’ fotografije s devojkom“, piše „Tutosport“ i podseća da je par poslednji put zajedno snimljen prošlog jula na jednoj dnevnoj žurci na Ibici.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

„Tada se čak spekulisalo da je Vanja trudna, ali su se tračevi ubrzo utišali jer nije bilo konkretnih dokaza“, navodi se u tekstu objavljenom u utorak u kasnim popodnevnim satima.

„Tutosport“ podseća da se prethodna Vlahovićeva kriza forme poklopila sa kratkoročnim razlazom sa partnerkom uoči njegovom prelaska iz Fiorentine u Juventus, kao i da je uspon njegove forme početkom 2024. godine usledio nedugo nakon što je došlo do pomirenja između njih dvoje.

Vlahović je od početka sezone dva puta bio strelac za Juventus i sve su glasnije priče da će napustiti Torino, a Mančester junajted je jedan od glavnih kandidata da na zimu uzme Srbina. 

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

BIO JE U BOLOVIMA: Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)