"MORALI STE DA CENITE OVOG MOMKA!" Saldanja opleo po Partizanu posle debakla u večitom derbiju

Novosti online

24. 09. 2024. u 10:40

Mateus Saldanja (25), donedavni napadač Partizana, oglasio se posle ubedljivog poraza Partizana od Crvene zvezde (4:0) na stadionu u Humskoj ulici u 174. večitom derbiju.

МОРАЛИ СТЕ ДА ЦЕНИТЕ ОВОГ МОМКА! Салдања оплео по Партизану после дебакла у вечитом дербију

M. Vukadinović

Saldanja je nedavno prešao u redove Ferencvaroša, ali i dalje prati šta se dešava u bivšem klubu. Najbolje partije je pružao pod komandnom palicom bivšeg trenera crno-belih Igora Duljaj, ali po dolasku Aleksandra Stanojevića na klupu tima samo je stagnirao.

Po završetku derbija je upravo Duljaju pružio podršku na jednoj navijačkoj stranici crno-belih. Administrator je objavio fotografiju uz poruku "Imali smo, nismo znali“, a onda je reagovao i Saldanja. Bio je kratak, ali jasan.

3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H BEZ DEPOZITA
--> KLIKNI OVDE <--

- Morali su da cene ovog momka - napisao je napadač.

Foto: Printskrin

 

Podsetimo, Saldanja je bio strelac za Partizan u prethodnom večitom derbiju u Humskoj, gde je domaćin dobio sa 2:1. Igor Duljaj vodio je Partizan od februara 2023. do aprila ove godine. Na 54 utakmice u svim takmičenjima zabeležio je 30 pobeda, devet remija i 15 poraza.

3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H BEZ DEPOZITA
--> KLIKNI OVDE <--

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DANAS JE BUNT BITI RADOSTAN: Sonju Kolačarić život nije mazio, ali je zbog jedne stvari uspela da se izbori sa velikim problemima (VIDEO)