TAKO TO RADI ZVEZDIN MESI! Sva magija crveno-belog vunderkinda u tri poteza (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2024. u 10:30

Odlična igra u večitom derbiju 17-godišnjeg Andriju Maksimovića najverovatnije će lansirati u seniorsku reprezentaciju Srbije.

ТАКО ТО РАДИ ЗВЕЗДИН МЕСИ! Сва магија црвено-белог вундеркинда у три потеза (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Skoro je izvesno da će selektor Dragan Stojković Piksi uvrstiti na širi spisak za oktobarske utakmice sa Švajcarskom i Španijom Zvezdinog Mesija.

Biće to nagrada za sve što je prikazao u 174. večitom derbiju, činjenicu da je prava budućnost srpskog fudbala i da po tehničkim karakteristikama može i da nadmaši Dušana Tadića.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Naravno, dalek je to put, a sada je za Zvezdu i Maksimovića najbitnije da se ostvari kontinuitet igara, uz pedantan i stručan rad na razvijanju mišića i ojačavanju.

Pokazao je na debiju u večitom, samo tri meseca posle 17. rođendana, koliko fudbalske inteligencije i tehnike poseduje. Uoči penala majstorski je petom dodao loptu, a potom asistirao i za drugi gol tako što je doneo u deliću sekunde jedinu moguću ispravnu odluku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Imao je Maksimović i dosta sjajno poslatih lopti napred, posebno ka Elšniku. Odlično su se dopunjavali i posle ovakvom izdanja u derbiju očekuje se da napravi niz utakmica u Superligi Srbije kao starter.

Odavno je na radaru velikih evropskih klubova, posebno ga prati Borusija Dortmund, a posle novih dešavanja dobiće Nemci i žestoku konkurenciju za njegov potpis.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk