ŠKOLA ZA FUDBALSKE SUDIJE: Zrenjanin organizuje besplatnu obuku

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

24. 09. 2024. u 09:56

Stručna strukovna organizacija sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, po tradiciji  i ove godine organizuje besplatnu Školu za fudbalske sudije, koja  počinje 7. oktobra i sjajna je prilika za mlade dame, pre svega, ali i mladiće koji žele da postanu arbitri na fudbalskim terenima.

ШКОЛА ЗА ФУДБАЛСКЕ СУДИЈЕ: Зрењанин организује бесплатну обуку

FOTO: A . Ilić

 - Do početka prolećnog dela sezone svi polaznici, koji uspešno prođu obuku imaće priliku da izađu na polaganje praktičnog i teroijskog dela ispita, nakon čega će dobiti zvanje fudbalski sudija prirpavnik, a nakon polaganja prvog redovnog seminara i suđenja na deset utakmica biće prevedeni u zvanje fudbalski sudija treće kategorije - ističe Ivan Mikalački, predsednik organizacije fudbalskih sudija u Zrenjaninu, uz opasku da se mladim ljudima u oočetku, ovaj poziv čini stran i suviše dalek, ali velika većina njih, vrlo brzo na pravi način shvate ozbiljnost i značaj poziva i u kratkom periodu zavole suđenje, uz želju da napreduju i usavršavaju se.
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

HRVAT SVE PRIZNAO, I TO U KAMERU! Ovo je rekao o derbiju Zvezde i Partizana (VIDEO)