SADA JE SVE OTKRIVENO! Dušan Tadić okupio saigrače i rekao da ne slušaju trenera

Novosti online

20. 09. 2024. u 10:05

Dušan Tadić, bivši kapiten reprezentacije Srbije, ostavio je neizbrisiv trag u engleskom klubu u Sautemptonu, ali i Ajaksu, gde je postao miljenik navijača.

САДА ЈЕ СВЕ ОТКРИВЕНО! Душан Тадић окупио саиграче и рекао да не слушају тренера

Instagram Ajaks

Međutim, njegov nekadašnji saigrač iz Sautemptona, irski napadač Šejn Long, otkrio je neočekivanu anegdotu koja osvetljava Tadićevu ulogu u timu "svetaca".

- Jednom prilikom, imali smo trenera koji je tražio da napadači prate bekove i vraćaju se nazad, ali to jednostavno nije funkcionisalo. Tadić nas je okupio pre utakmice i rekao: 'Igrajmo po našem, 4-3-3, to je naš stil.' Uradili smo to na terenu, a trener to nije ni primetio - prisetio se Long uz osmeh.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Tadić je u Sautempton stigao 2014. godine, zajedno sa Longom, kao prvo pojačanje legendarnog Ronalda Kumana. Tokom četiri godine u klubu odigrao je 134 utakmice i postigao 21 gol, a potom je prešao u Ajaks, gde je nastavio da briljira i osvajao je brojne trofeje. Sada je član Fenerbahčea.

Što se tiče reprezentacije Srbije, Tadić je pravi rekorder sa 111 nastupa i 23 gola. Ipak, nakon Evropskog prvenstva u Sloveniji, došlo je do sukoba sa selektorom Draganom Stojkovićem, što je rezultiralo njegovim povlačenjem iz reprezentacije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Ova ispovest Šejna Longa samo je još jedan dokaz o Tadićevoj strasti prema fudbalu i spremnosti da preuzme odgovornost na terenu, čak i kada to znači suprotstavljanje trenerskim zamislima!

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NIŠTA OD TREĆE FAZE: KK Partizan završio sa prodajom sezonskih karata