ŠTA SE DEŠAVA SA HRVATIMA? Otkriveno da li će navijači Hajduka doći na meč Crvene zvezde i Benfike

Novosti online

19. 09. 2024. u 10:47

CRVENA zvezda otvara protiv Benfike od 18.45 takmičenje u Ligi šampiona, a beogradska policija biće u pripravnosti tokom čitavog današnjeg dana budući da postoje najave da bi navijači iz Hrvatske mogli da doputuju u prestonicu Srbije zbog prijateljskih odnosa sa pristalicama portugalskog tima.

ШТА СЕ ДЕШАВА СА ХРВАТИМА? Откривено да ли ће навијачи Хајдука доћи на меч Црвене звезде и Бенфике

Foto: Profimedia

Navijači splitskog Hajduka i Benfike su u bratskim odnosima i postoje realni uslovi za predostrožnost od strane srpske policije da bi oni mogli da organizuju skup u Beogradu uoči meča Crvene zvezde i portugalskog velikana.

Iako će zastava Torcide ili Hajduka biti zabranjena na Marakani, da ne bi došlo do ozbiljnijih nereda, očekuje se da pripadnici Torcide dođu u Beograd da budu podrška svojoj braći iz Lisabona.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kako "Telegraf" saznaje, očekuje se bar petnaestak vodećih ljudi iz Torcide, ali je pitanje i da li će uspeti da zavaraju trag srpskoj policiji, koja će sigurno biti posebno alarmirana pre ovog meča zbog potencijalnog susreta Delija i Torcide.

Izvor "Telegrafa" ističe da je plan Torcide da u Beograd dođu neprimetno, verovatno u manjim grupicama ili pojedinačno, kako niko ne bi posumnjao da su u pitanju navijači Hajduka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsećanja radi, navijači Hajduka iz Splita već neko vreme po mrežama najavljuju dolazak u Beograd, a to se moglo naslutiti i kroz koreografiju na derbiju sa Dinamom na Maksimiru, ali i kroz transparent koji su "No nejm bojs" iz Lisabona objavili na srpskom obasjan bakljama u čast Torcide iz Splita.

Pristalice Torcide već su počeli i sa provokacijama pred meč, pa su tako na "Gugl" mapama pored stadiona Rajko Mitić dodali dva taga - "Šetalište drugova iz Hajduk Splita" i "HNK Hajduk Split - produžnica."

Inače, bratstvo je nastalo još pre 30 godina kada su trojica navijača Benfike preminuli na povratku u Portugaliju iz Hrvatske posle utakmice dva tima.

Trebalo bi podsetiti da je Benfika pod dvogodišnjom uslovnom kaznom zbog ranijih incidenata navijača na međunarodnim gostujućim utakmicama i da bi u slučaju bilo kakvog ispada mogli biti kažnjeni zabranom prodaje karata za buduća gostovanja.

BONUS VIDEO DECA ODUŠEVLjENA: Košarkaši Srbije dele autograme pri dolasku u Beograd sa Olimpijskih igara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!