NIJE TI OVO SAN REMO: Italijanski mediji u svom stilu raspalili po Zlatanu Ibrahimoviću

Novosti online

18. 09. 2024. u 20:02

ZLATAN Ibrahimović, direktorska foitelja u Milanu, loš start sezone i italijanski novinari. Sjajna kombinacija da bi ikome na Apeninima, a i šire bilo dosadno. Kap koja je prelila čašu kod "sedme sile" je poraz na startu Lige šampiona od Liverpula. I to u Milanovoj fudbalskoj kući, na prepunim tribinama legendarnog stadiona.

НИЈЕ ТИ ОВО САН РЕМО: Италијански медији у свом стилу распалили по Златану Ибрахимовићу

foto: pr

- Ibra, nije ti ovo San Remo. Ovo je San Siro - je samo jedan od naslova koji je jasna poruka legendarnom švedskom fudbaleru koji se pred kraj karijere mnogo više proslavio nastupima na kultnom muzičkom festivalu uz taktove pesme Nade Topčagić, nego učinkom na terenu.

Jutro je... Jutro posle poraza od Liverpula (1:3) je izgleda donelo samo glavobolju novom sportskom direktoru koji je seo na mesto možda i veće italijanske legende Paola Maldinija kojeg su maltene najurili iz velikog kluba.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Žao mi je i Luke Jovića. Izgubio je priliku da bude deo našeg tima u Ligi šampiona jer smo doveli Abrahama. Ali, ja sam gazda i ja se pitam - priča Ibrahimović u svom stilu.

U četiri uvodna meča Serije A, dva remija, jedna poraz i pobeda. Poraz na startu Lige šampiona. To je učinak "rosonera" na početku sezone. Što bi rekli uvodni taktovi Zlatanove omiljene pesme: bolje da se nisam ni probudio...

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 14:07

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S