ZVEZDINI RIVALI NISU DOBRO PROŠLI: PSV, Jang bojs, Milan i Štutgart izgubili na startu Lige šampiona

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 09. 2024. u 23:12

CRVENA zvezda će u četvrtak odigrati prvu utakmicu u Ligi šampiona, a njeni rivali u elitnom takmičenju nisu dobro prošli na startu novog formata.

ЗВЕЗДИНИ РИВАЛИ НИСУ ДОБРО ПРОШЛИ: ПСВ, Јанг бојс, Милан и Штутгарт изгубили на старту Лиге шампиона

FOTO: Tanjug/AP

Ovog utorka su četiri ekipe koje će odmeriti snage sa crveno-belima odigrale mečeve i sve četiri su zabeležile poraz - PSV, Jang Bojs, Milan i Štutgart.

Tim iz Holandije je imao vrlo teško gostovanje Juventusu iako je tim iz Ajndhovena krenuo agresivno na torinskog velikana, vrlo brzo su "bjankoneri" odgovorili golom već u 21. minutu kada je Kenan Jildiz postigao gol za 1:0. Samo sedam minuta kasnije duplirali su izabranici Tijaga Mote prednost preko Mekenija koji je postavio i konačan rezultat prvog poluvremena. Drugi period utakmice takođe je protekao u znaku Juventusa. PSV nije uspevao da pruži značajniji otpor domaćinu, a to su oni vrlo lako iskoristili u 52. minutu kada su povisli na 3:0 čime su praktično rešili pitanje pobednika. Do kraja meča šampion Holandije je uspeo da ublaži poraz zahvaljujući Ismailu Saibariju koji je u poslednjim sekundama postigao pogodak za 3:1.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Jang bojs je ubedljivo poražen na svom terenu od Aston Vile. Član Pemijer lige je sve rešio u prvom delu meča posle kojeg je vodio sa 2:0 zahvljujući Jurju Tilemansu i Džejkobu Remziju koji su bili strelci. Konačan rezultat postavio je u 86. minutu Amadu Onana.

Milan je na "San Siru" posle preokreta poražen od Liverpula sa 3:1. Iako su "rosoneri" poveli preko Kristijana Pulišića u 3. minutu, to im nije bilo dovoljno da izbegnu poraz.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Najbolji otpor pružio je Štutgart. Nemački klub je do 83. minuta imao aktivan rezultat (1:1) protiv Reala. Ipak, aktuelni šampion Evrope je preko Antonija Ridigera i Endrika uspeo da postigne dva gola i dođe do pobede na startu takmičenja.

Podsetimo, Crvena zvezda protiv Benfike igra na stadionu "Rajko Mitić" u četvrtak od 18.45.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)