NOVI PROBLEM ZA BARSELONU: Povredio se važan igrač, evo da li će igrati protiv Zvezde

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

18. 09. 2024. u 07:00

BARSELONA baš nema sreće kad su u pitanju povrede veznih igrača. Već su odsutni Frenki de Jong i Dani Olmo, a sad se pojavio novi problem za Hansija Flika.

НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА БАРСЕЛОНУ: Повредио се важан играч, ево да ли ће играти против Звезде

Foto: EPA-EFE/Quique Garcia

Na današnjem treningu Katalonaca povredu je doživeo i Fermin Lopez, koji je trebao da menja Olma dok se ne vrati na teren.

Prema informacijama iz Španije, 21-godišnji fudbaler će van terena biti tri nedelje. To znači da bi trebalo da bude spreman za duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona koji je na programu 6. novembra.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Lopez je ove sezone odigrao tri utakmice u La ligi, ali nijednom na terenu nije bio više od 30 minuta. Uprkos tome on je važan za igru Barselone.

Najbolje se to videlo prošle sezone kad je u prvenstvu Španije upisao 31 nastup i osam puta se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju