VLADAN MILOJEVIĆ GA PRECRTAO... Miljenik Baraka Bahara otišao iz Crvene zvezde

Novosti online

17. 09. 2024. u 14:35

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić vraća se u klub gde je stekao afirmaciju.

ВЛАДАН МИЛОЈЕВИЋ ГА ПРЕЦРТАО... Миљеник Барака Бахара отишао из Црвене звезде

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, Lučić nije bio u prvom planu trenera Vladana Milojevića, pa je odlučeno da ide na pozajmicu u IMT na šest meseci.

Višemesečna pauza je iza mladog asa, koji je bio standardan kod Baraka Bahara i prethodne sezone nastupao je za crveno-bele u Ligi šampiona, može se reći i da je bio miljenik izraelskog stručnjaka.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Međutim, Lučić je kasnije doživeo neugodnu povredu kolena, od koje se oporavio i počeo da trenira sa ekipom, ali su u Zvezdi zbog velike konkurencije na poziciji “krila” odlučila da do zime pošalju lucidnog driblera na mesto uspeha u IMT, gde je u prvom mandatu odigrao 72 meča, postigao 15 golova i upisao 16 asistencija.

FOTO: M. Vukadinović

 

- Lepo je uvek vratiti se u moj IMT. Fantastične trenutke sam imao ovde, nadam se da ću sada uspeti da ostvarim još bolje rezultate sa klubom. Promenila se vizija, sada je klub standardni superligaš i veoma sam srećan što sam ponovo ovde - rekao je Lučić.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK IMT (@fk.imt)

Takođe, i u klubu sa Novog Beograda nisu krili zadovoljstvo povratkom mladog fudbalera.

- Popularni Lučke nam stiže na pozajmicu iz Crvene zvezde na 6 meseci. Vladimir Lučić je već upoznat sa filozofijom našeg tima, a ovo je njegov treći mandat u redovima Traktorista - piše u saopštenju IMT na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić i govor saigračima iz reprezentacije Srbije koji će se pamtiti

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom