"MIŠEVI SE VRATILI U RUPE!" Hrvati u strahu od srpske osvete, optužili braću iz Lisabona

Novosti online

17. 09. 2024. u 13:56

Fudbaleri Crvene zvezde započeće nastup u Ligi šampiona utakmicom protiv Benfike, koja bi mogla da nosi i veliki bezbednosni rizik.

МИШЕВИ СЕ ВРАТИЛИ У РУПЕ! Хрвати у страху од српске освете, оптужили браћу из Лисабона

Foto: Profimedia

Duel srpskog šampiona i portugalskog predstavnika na programu je u četvrtak, 19. septembra, od 18.45, na stadionu "Rajko Mitić". "Orlovi" iz Lisabona dobili su oko 2.500 ulaznica, što je pet odsto kapaciteta od ukupnog stadiona, a mogli bi da imaju značajnu podršku i hrvatskih navijača.

Naime, navijačka grupa "torcida", koju čine najvatrenije pristalice splitskog Hajduka, u bratskim je odnosima sa navijačima Benfike. Hrvatski mediji najavljuju da deo članova "torcide" planira da dođe u Beograd i bodri Portugalce protiv Zvezde.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

A već su krenuli i sa ratom van terena. Naime, na Gugl mapi stadion „Rajko Mitić“ je privremeno preimenovan u „Šetalište drugova iz Hajduk Splita“ i „HNK Hajduk Split – produžnica“, što je očigledno pokušaj provokacije.

Sličan potez desio se i za gostovanje Hajduka Dinamu kada je prekršten Maksimir.  Međutim, Hrvati, očigledno u strahu od osvete Srba, na sva zvona tvrde da oni ne stoje iza napada. Štaviše, oni optužuju svoju braću Portugalce i to tvrdnjom da su se izgubili u prevodu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Foto: Printskrin

 

- Nakon Maksimira, neko je na Guglu preimenovao stadion Crvene zvezde. Srbi misle da su Hrvati, ali... Nakon što su se neki zaigrali pa nakon derbija Dinamo - Hajduk promenili ime Maksimira u "'Šetalište Marka Livaje"', na Gugl mapama je privremeno novo ime dobio i stadion Crvene zvezde koji nosi ime "'Rajko Mitić.' Dogodilo se to uoči utakmice 1. kola Lige šampiona između Crvene zvezde i Benfike na kojoj se očekuju i neki pripadnici "Torcide", koji su u dobrim odnosima s navijačima Benfike. Zbog svega su srpski mediji pomislili kako su navijači Hajduka nakon "'akcije Maksimir"' izveli i ovo navijačko podmetanje. No s obzirom na to da se radi o lošem prevodu, moguće i preko Gugl translejta, ne čini se kako su Hrvati odgovorni za ovu šalu - navodi hrvatski Dnevnik, pa dodaje:

- Nije nemoguće kako su sami navijači Benfike izveli ovu provokaciju nakon što se navijačkim svetom proširila šala oko Maksimira. Inače, takve stvari nisu novitet u navijačkim prepucavanjima.

BONUS VIDEO: Sportski skandal koji je ušao u istoriju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

APEL DELIJAMA: Crvena zvezda objavila važno saopštenje pred meč sa Benfikom