LIGA ŠAMPIONA, 2. DAN - SRPSKI DERBI U PRAGU: Sparta dočekuje Salcburg u elitnom takmičenju, ali to uopšte nije sve

N. I.

18. 09. 2024. u 07:10

NAVIJAČI su se uželeli fudbala u Ligi šampiona i karavan najkvalitetnijeg klupskog takmičenja krenuo je širom Evrope. U sredu se igra još šest mečeva prvog kola elite, a pažnju će, bez ikakve sumnje, najviše da privuče derbi koji će u Engleskoj da odigraju Mančester siti i Inter (21.00).

ЛИГА ШАМПИОНА, 2. ДАН - СРПСКИ ДЕРБИ У ПРАГУ: Спарта дочекује Салцбург у елитном такмичењу, али то уопште није све

Foto: Profimedia

Zanimljivo je da su gosti iz Milana jedan od rivala Crvene zvezde tokom ligaškog dela takmičenja, pa će skauti crveno-belih sigurno da "snimaju" i dešavanja sa stadiona u Mančesteru.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

"Građani" koje sa klupe vodi Pep Gvardiola, a u špicu napada fantastični Erling Haland, imaju učiak od sto odsto s početka sezone. U četiri meča u Premijer ligi zabeležili su sve četiri pobede, a poslednja je došla za vikend protiv Brentforda na "Etihadu " (2:1).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

U potpuno drugačijem raspoloženju su fudbaleri Intera doputovali u Mančester. Oni posle četiri utakmice u Seriji A imaju dve pobede i dva remija, a za vikend su bili gosti Monce i jedva izvukli remi (1:1), kada ih je spasavao Holanđanin Denzel Damfris...

Osim ovog pravog derbija sa sjajnim zvezdama na terenu, navijače u našoj zemlji mogao bi da privuče i mali srpski derbi. Sparta u Pragu dočekuje austrijski Salcburg. Veljko Birmančević će tako biti domaćin Aleksi Terziću i Petru Ratkovu. Zanimljivo je da su se sva trojica nedavno našli u sastavu reprezentacije Srbije i na spisku selektora Dragana Stojkovića za mečeve Lige nacija protiv Španije i Danske. Terzić je zbog problema sa povredom morao da se vrati na lečenje u svoj klub, dok su Birmančević i Ratkov dobili minutažu kod Piksija.

U Parizu, pod svetlima olimpijskog grada i stadiona "Park prinčeva" domaći PSŽ dočekaće debitanta, špansku Đironu. Gosti dolaze sa mrežom punom golova, koju im je za vikend na njihovom terenu napunila Barselona (1:4).

Ančeloti: Previše mečeva

TRENER Real Madrida Karlo Ančeloti kritikovao je veliki broj utakmica predviđenih novim formatom LŠ.

- Ako nadležni organi ne počnu da misle da se igrači povređuju, jer previše igraju, onda imamo problem. Tražim da se smanji broj mečeva da bismo imali bolja takmičenja - kaže Ančeloti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

Kako da vreme na poslu bude ispunjeno zadovoljstvom – Pogledajte dugačak spisak benefita koje nudi Mercator-S