DEBI IZ SNOVA MATEUSA SALDANJE: Bivši igrač Partizana dao dva gola u prvoj utakmici za Ferencvaroš (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

15. 09. 2024. u 22:34

OTIŠAO je Mateus Saldanja iz Partizana u Ferencvaroš u finišu letnjeg prelaznog roka i imao je sjajan debi za šampiona Mađarske.

ДЕБИ ИЗ СНОВА МАТЕУСА САЛДАЊЕ: Бивши играч Партизана дао два гола у првој утакмици за Ференцварош (ВИДЕО)

M. Vukadinović

"Fradi" je u Kupu Mađarske kao gost pobedio Budafoki sa 3:0, a Brazilac je postigao dva gola, iako je meč počeo sa klupe.

On je u igru ušao u 60. minutu i manje od minut bilo mu je potrebno da postigne pogodak. Mrežu rivala je zatresao iz teške pozicije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Saldanja je drugi gol dao u 71. minutu i ako je suditi po ovoj utakmici, doskorašnji napadač Partizana biće veliko pojačanje za šampiona Mađarske.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kada je tamošnje prvenstvo u pitanju, Ferencvaroš ima maksimalnih 12 bodova nakon četiri odigrane utakmice i gol razliku 6:1.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

NE ŽELI DA BUDE KAO ĐOKOVIĆ, VEĆ... Nova teniska nada ima jasnu viziju