OVI LJUDI SU NEUNIŠTIVI: Nekadšnji saigrači Real Madrida prkose vremenu i statistici

N. I.

09. 09. 2024. u 22:52

U SVETSKOM i evropskom fudbalu možda vladaju neka nova pravila ili neki novi klinci, ali dvojica velikih igrača prkose godinama, prognozama i povremenim kritikama. Portugalaca Kristijano Ronaldo i Hrvat Luka Modrić obeležili su uvodne mečeve nove sezone u Ligi nacija.

ОВИ ЉУДИ СУ НЕУНИШТИВИ: Некадшњи саиграчи Реал Мадрида пркосе времену и статистици

FOTO: Tanjug/AP

Ronaldo je 900. i 901. golom u karijeri doneo pobede Portugaliji baš protiv Hrvatske, a u nedelju uveče i protiv Škotske. Pojavio se u Lisabonu na terenu od 46. minuta i sve do 88. čekao svoju priliku da savlada gostujućeg golmana za potpuni preokret i trijumf od 2:1. Slavni Portugalac je tako u svojoj 39. godini dokazao da je neuništiv i da nema nameru da stane. To što ga osporavaju u poslednje vreme zbog lošijih rezultata njegov Nasra u prvenstvu saudijske Arabije je možda stvar o kojoj može da se raspravlja, ali motiv sa kojim igra z dresu svoje zemlje i trese tuđe mreže je posebna priča u karijeri čoveka koji će u februaru 2025. napuniti 40 godina.

Luka Modrić, Ronaldov nekadašnji saigrač iz Real Madrida je takođe posebna priča. On je golom iz slobodnog udarca u 52. minutu presudio Poljskoj u nedelju uveče u Osijeku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

- Srećan sam što sam napokon postigao kako treba taj gol iz slobodnjaka nakon dugo vremena. Dao sam ga i Slovačkoj, ali uz pomoć protivnika, a ovo mi je prvi direktan pogodak, ako se ne varam, još od dana kada sam bio u Dinamu i to baš u na utakmici u Osijeku, pa je očigledno da mi odgovara igranje u ovom gradu! Gol je lep, ali najvažnija je naša igra i borbenost. Poljaci mogu da žale za onom prečkom koju je pogodio Levandovski - rekao je Modrić posle utakmice i to samo nekoliko sati pre nego što je proslavio svoj 39 rođendan.

On i njegov vršnjak Kristijano Ronaldo ispisuju neke nove strane fudbalske istorije. Zanimljivo je da je Ronaldo i rekorder po broju nastupa za neki nacionalni tim. Odigrao je 214 utakmica za Portugaliju. Lionel Mesi je odigrao 187 za Argentinu, a Modrić 180 za Hrvatsku.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno