ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Besplatan ulaz na utakmicu protiv Napretka

Tanjug

07. 09. 2024. u 12:35

FUDBALSKI klub Crvena zvezda saopštio je ove subote da će biti besplatan ulaz za sve navijače na utakmicu protiv Napretka 14. septembra.

ЗВЕЗДА ЧАСТИ НАВИЈАЧЕ: Бесплатан улаз на утакмицу против Напретка

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako se navodi u saopštenju crveno-belih povod za bespatan ulaz biće proslava 61. rođendana stadiona "Rajko Mitić".

- Biće to prava prilika da svi zvezdaši pozdrave i nova pojačanja. Crveno-beli dres je po drugi put zadužio ljubimac navijača Nemanja Radonjić, dok je veliki zvezdaš Rade Krunić ispunio dečački san dolaskom u klub, ali i veliku želju svih navijača. Dobrodošlicu će svi prisutni moći de požele i Silasu, koji je izabrao da karijeru nastavi u Crvenoj zvezdi - prenosi klupski sajt.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Iz Zvezde podsećaju da je nedavni plasman u Ligu šampiona još jedan od razloga da navijači dođu na stadion u što većem broju i podrže fudbalere pred utakmicu protiv Benfike.

- Uspešan period je iza Zvezde, a razlog za slavlje je i plasman u Ligu šampiona, te je meč protiv Napretka izuzetna prilika da pružimo vetar u leđa igračima i podržimo ih pred prvu utakmicu u najkvalitetnijem evropskom takmičenju koju će odigrati protiv Benfike - stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Zvezda se nalazi na prvom mestu u Superlige Srbije, ima 16 bodova i utakmicu manje. Napredak je na devetoj poziciji sa osam bodova.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje