SELEKTOR ENGLESKE ŠOKIRAO: Odlučio se na potez koji će razbesneti navijače

Novosti online

07. 09. 2024. u 11:34

Privremeni selektor fudbalske reprezentacije Engleske Li Karsli izjavio je da na današnjoj utakmici protiv Irske neće pevati nijednu od dve himne.

СЕЛЕКТОР ЕНГЛЕСКЕ ШОКИРАО: Одлучио се на потез који ће разбеснети навијаче

FOTO: EPA-EFE/DAVID MDZINARISHVILI

Fudbaleri Irske dočekaće danas od 18 časova selekciju Engleske, u meču prvog kola Lige nacija. Karsli (50) je rođen u engleskom Birmingemu, ali je tokom karijere nastupao za fudbalsku reprezentaciju Irske i tom prilikom nije pevao himnu.

  - To je nešto što nikada nisam radio, uvek sam bio fokusiran na fudbal, u tim trenucima mi odlutaju misli. U potpunosti poštujem obe himne i razumem koliko znače obema zemljama. To je nešto što zaista poštujem - izjavio je Karsli na konferenciji za medije, prenosi Gardijan.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Očekuje se da publika u Dablinu ne bude blagonaklona prema Deklanu Rajsu i Džeku Grilišu.

Fudbaler Arsenala je zabeležio tri nastupa za "A" selekciju Irske pre nego što je odlučio da obuče dres Engleske, dok je Griliš igrao za mlađe selekcije Irske.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

 - Nisam razgovarao sa njima dvojicom pojedinačno. Razgovarao sam sa timom o razumevanju atmosfere, ne samo atmosfere već i novog selektora Irske, tako da još uvek nismo sigurni šta da očekujemo. Mislim da ako su dva igrača spremna za to, a svi ostali nisu, to će biti mali šok. Ali da, razgovarali smo o tome šta mislimo da bi Irska mogla da uradi, o atmosferi i tempu, i bićemo spremni za sve sa čim se suočimo - izjavio je privremeni selektor Engleske.

Karsli je prethodno vodio mladu selekciju Engleske, a za privremenog selektora izabran je pošto je Geret Sautgejt napustio reprezentaciju po završetku Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: A POSLE PLASMANA U LIGU ŠAMPIONA... Evo šta se dešavalo u loži Marakane

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo