KAPITEN MILENKOVIĆ NAKON ŠPANIJE: "Odbranili smo grb naše zemlje"

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

05. 09. 2024. u 23:24

SRBIJA je odigrala nerešeno - 0:0 u prvom kolu Lige nacija protiv Španije. Kapiten "orlova" na ovom susretu bio je Nikola Milenković koji je bio veoma ponosan zbog toga.

КАПИТЕН МИЛЕНКОВИЋ НАКОН ШПАНИЈЕ: Одбранили смо грб наше земље

Nikola Milenković na meču protiv Španije u Ligi Nacija FOTO: EPA

Fudbaler Notingem Foresta je istakao da je ekipa pokazala neverovatnu energiju na "Marakani".

- Ostvarili smo vrhunski rezultat. Iznenadili smo sve. Igrali smo protiv najbolje ekipe u Evropi, ali u prvom poluvremenu smo imali šanse za gol. U drugom smo odbranili grb naše zemlje. Osećala se neka neverovatna energija na terenu, momci su ostavili poslednji atom snage - istakao je Milenković za "TV Arenu sport".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Potom se osvrnuo i na to što je bio kapiten reprezentacije na ovoj utakmici.

- Velika čast, ogromna odgovornost, možda i najviša tačka u mojoj karijeri, ali pažnja mora da se usmeri na ekipu, ispunili smo sve zahteve, branili se kompaktno, malo smo se povukli, ali ipak smo igrali protiv Španije. Ponavljam, vrhunski rezultat - zaključio je popularni "Bleki".

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Podsetimo, Srbija drugi meč u ovom takmičenju igra u nedelju od 18 časova protiv Danske u Kopenhagenu.

BONUS VIDEO: SEVER SLAVI: Zvezda je u Ligi šampiona!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! "Novosti" otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je pismo, kao svoju odbranu, poslao nadležnim sportskim vlastima kada su otvorili istragu protiv njega.

18. 09. 2024. u 16:24

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno