"ČAST JE VODITI FUDBALSKU REPREZENTACIJU ENGLESKE": Ovaj čovek je rešenje umesto Sautgejta

Novosti online

15. 08. 2024. u 21:22

Novi selektor fudbalske reprezentacije Engleske, Li Karsli rekao je da je privilegija voditi tu selekciju i istakao da ne planira neke velike promene u igračkom kadru.

ЧАСТ ЈЕ ВОДИТИ ФУДБАЛСКУ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ ЕНГЛЕСКЕ: Овај човек је решење уместо Саутгејта

FOTO: EPA-EFE/DAVID MDZINARISHVILI

Karsli je posle ostavke Gareta Sautgejta nedavno imenovan za privremenog selektora, za početak do kraja Lige nacija, što znači da će "Gordi Albion" voditi na najmanje šest utakmica.

- Osećam se privilegovanim što sam na poziciji selektora. Očigledno je da je to veoma prestižan posao i ako pratite prethodnike i sjajan posao koji su uradili, postoji velika odgovornost. To je nešto čemu se zaista radujem zbog izazova koji je pred nama u septembru i utakmica koje su pred nama - rekao je Karsli za zvanični sajt Fudbalskog saveza Engleske.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

FOTO: EPA-EFE/DAVID MDZINARISHVILI

Zanimljivo je da je Karsli rođen u Birmingemu, a odigrao je 40 utakmica za Republiku Irsku, protiv koje će i debitivati na mestu selektora Engleske. Izneo je Karsli i prve ciljeve na klupi Engleske.

- Prvo i najvažnije, to je okupljanje tima i odabir pravih igrača dok pokušavamo da postignemo ravnotežu između toga da budemo sveži i konkurentni, ali razumevanja da postoje utakmice u kojima moramo da radimo dobro i da pobedimo, tako da ću to tražiti. Važno je da damo pečat u tim i da napravimo neke korekcije, ali i da shvatimo da su mnogi igrači radili zaista dobro u prošlosti i to moramo da priznamo - zaključio je Karsli.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Novi selektor će na klupi debitovati 7. septembra protiv Republike Irske u Dablinu, u meču prvog kola grupe 2 Lige nacija B.

Rivali Engleskoj u grupi su još i Finska i Grčka.

BONUS VIDEO PREKID MEČA RADNIČKOG I RADNIČKOG IZ NIŠA: Bruka u Gornjem Milanovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

POSLOVNI I ŽIVOTNI SAVETI KOJE NE MOŽETE NAĆI NI NA JEDNOM KURSU