MOZZART ASISTIRA, KLUBOVI POBEĐUJU: Nova oprema stigla na adrese više od 400 sportskih klubova

Promo

15. 08. 2024. u 16:00

Od severa do juga, od istoka do zapada, malo je klubova koji na dresovima nemaju Mozzart oznaku jer „Novi dresoviˮ svake nedelje stižu na adrese „novih šampionaˮ.

МОЗЗАРТ АСИСТИРА, КЛУБОВИ ПОБЕЂУЈУ: Нова опрема стигла на адресе више од 400 спортских клубова

Foto: Mozzart

Od početka sada već tradicionalne Mozzartove akcije „Novi dresovi za nove šampioneˮ više od 400 sportskih klubova obradovano je novom opremom, a na hiljade sportista obuklo je nove dresove. Na bogatu listu upisali su se brojni fudbalski, odbojkaški, rukometni i košarkaški klubovi... Ovog leta nova oprema stigla je i na adresu KMF Smederevo koji fudbalsku tradiciju baštini od 2010. godine.

Foto:: TouchNtouch

- Za sve ove godine postojanja igramo najviše rangove takmičenja u futsalu. Kroz klub su prošli seniorski i omladinski reprezentativci, a naš Jovan Lazarević nalazi se u top deset igrača u Evropi. Ove sezone nastupaćemo u najvišem rangu takmičenja prvoj futsal ligi Srbije i važno nam je da uz rezultate kluba budemo u najboljoj opremi, a to je Mozzart oprema - objašnjavaju iz KMF Smederevo, čiji mladi talenti uveliko treniraju na mini pič terenu koji je Fondacija Mozzart otvorila u sklopu velike akcije „Fudbal je više od igre“ u čast Aleksandra Mitrovića.

Sportski karavan stigao je i do juga naše zemlje i klubova ŽFK Dubočica Lavice, ŽFK Vlasotince, FK Moravac Pečenjevce, FK Lemind Leskovac… Dok je na severu nova oprema obradovala rukometne klubove Hajduk Beška, Crvenka i Mačva Bogatić, ali i fudbalske Budućnost Alibunar, PSK Putinci, Jedinstvo Ruma, Odžaci… Ovog leta nisu zaboravljeni ni prestonički klubovi – OFK Borac Arnajevo, OFK Šiljakovac, FK 13. maj Zemun, FK Polet Dorćol, FK BSK Baćevac 1926, FK Torlak, FK Heroj Polet Jajinci…

Foto:: TouchNtouch

U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione” Mozzart skoro deceniju pomaže manjim klubovima iz nižih liga da dođu do boljih uslova za rad. Neretko se dva tima u Mozzartovim dresovima sretnu na terenu, a kontinuiranu pomoć dobijaju i ženski kolektivi, pogotovo fudbalerke iz raznih krajeva Srbije, u cilju širenja svesti o značaju rodne ravnopravnosti u sportu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

PAVKOVIĆ OTKRIO ŠTA MU JE ĐINĐIĆ REKAO: Dosmanlije imale kukavički plan za 6. oktobar