SLOVENCI SE PLAŠE "VOŠE"? "Za nas je ovo kao finale!"

Novosti online

15. 08. 2024. u 11:03

Fudbaleri Vojvodine igraju sutra revanš utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Maribora na TSC Areni u Bačkoj Topoli, a trener Maribora Ante Šimundža rekao je danas da će u utakmicu sa Novosađanima ući kao u finale.

СЛОВЕНЦИ СЕ ПЛАШЕ ВОШЕ? За нас је ово као финале!

Foto: N. Paraušić

Rekao je Šimundža da njegova ekipa mora da bude oprezna.

 - Da me nešto brinulo nije, ali smo pažljivi. Vojvodina ima rep i glavu, jedna dobra ekipa. Bitno je da odigramo ono što mi želimo i njima ne odgovara. Utakmica može otići u oba pravca. U utakmicu ćemo ući kao da je finale - kazao je Šimundža.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

On je dodao i da su navijači njihov dvanaesti igrač, ali da to što Vojvodina ne igra na Karađorđu već u Topoli ne smatra problemom za domaći tim.

  - Spremamo se za utakmicu kao za svaku drugu. Bitno je da uđemo u utakmicu spremni. Da budemo na takmičarskom nivou, a sa druge strane, stanje je pozitivno, svi igrači mogu da počnu utakmicu - rekao je Šimundža.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Na pitanje o lošim rezultatima Novosađana, šef struke Maribora je kratko konstatovao da su iznenađenja uvek moguća.

  - Negativan niz stvara pritisak, mi razmišljamo o našim problemima, kako da popravimo naše stvari i fokus nam je na nama, ne njima - zaključio je Šimundža.

Svi fudbaleri Maribora spremni su za nastup protiv Vojvodine, u revanš utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije koji se igra sutra od 20 časova na TSC areni.

Fudbaler Slovenaca Marko Božić rekao je da su fudbaleri svesni svojih grešaka.

 - Ulazimo sto posto fokusirani sa puno želje i puno truda, da iskoristimo svoje želje i ostanemo čvrsti - kazao je Božić.

On je dodao i da su pomno analizirali prvu utakmicu protiv Novosađana koju su dobili sa 2:1 i da sada znaju kako da iskoriste njihove slabosti.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!