ANČELOTI OBRADOVAO NAVIJAČE REALA: Evo šta je rekao o Kilijanu Mbapeu

Novosti online

14. 08. 2024. u 12:41

Trener fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je večeras u Varšavi da njegov tim jedva čeka meč sa Atalantom za Superkup Evrope.

АНЧЕЛОТИ ОБРАДОВАО НАВИЈАЧЕ РЕАЛА: Ево шта је рекао о Килијану Мбапеу

FOTO: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, pošto su u finalu pobedili Borusiju Dortmund sa 2:0. Atalanta je trijumfovala u Ligi Evrope, pošto je u finalu ovog takmičenja bila bolja od Bajer Leverkuzena 3:0.

  - Jedva čekamo da počne meč sa Atalantom. Igramo za prvi trofej u sezoni, koja je zahtevna. Želimo da jako počnemo sezonu, svesni smo izazova. Tim izgleda dobro iako nismo imali mnogo treninga, ali smo motivisani za meč - rekao je Ančeloti, preneo je zvanični sajt kluba.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ekipu Atalante sa klupe predvodi Đanpjero Gasperini.

 - Atalanta zaslužuje da bude ovde, jer je osvojila LE. Gasperini ima veliko iskustvo, on je moj prijatelj. Zajedno smo radili u Juventusu, imam fantastičan odnos sa njim. Sutra će biti teška utakmica - dodao je trener Reala.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Ančeloti je rekao da se novi fudbaler Reala Kilijan Mbape nalazi u dobroj formi.

 - Mbape je u dobro formi, kao i svi momci. Nismo imali mnogo vremena da treniramo, ali dobro izgledamo. Kilijan se dobro snašao. Svi sutra imaju šansu da zaigraju. Mbape se dobro prilagodio, fokusiran je na treninge, motivisan i naporno radi. On stalno pokazuje svoj neverovatan kvalitet - istakao je Ančeloti.

Fudbaleri Reala i Atalante igraće sutra od 21 sat u Varšavi.

BONUS VIDEO: NEVIĐENI SNIMAK SA DOČEKA OLIMPIJACA: Ovo će oduševiti sve Srbe!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!