RASTANAK POSLE HAOSA: Ivan Perišić više nije član Hajduka

Novosti online

13. 08. 2024. u 18:21

Hrvatski fudbaler Ivan Perišić nije više član splitskog Hajduka, saopštio je sportski direktor Nikola Kalinić posle današnjeg sastanka sa reprezentativcem Hrvatske.

РАСТАНАК ПОСЛЕ ХАОСА: Иван Перишић више није члан Хајдука

FOTO: Tanjug/AP

Rekao je Kalinić da se stvorila atmosfera koja se negativno odrazila na klub.

 - Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na Hajduk, ali posebno na Ivana i njegovu porodicu koja je nezasluženo doživela brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan verojatno ostaje do kraja leta - rekao je Kalinić za kluspki sajt.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Objasnio je zatim Kalinić šta se desilo.

  - Nažalost, u poslednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom pa su obe strane u mirnom tonu zaključile kako se saradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo doneti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus je na revanš utakmici protiv Ružomberoka i zato pozivam navijače da daju punu podršku ekipi i stručnom štabu pred ispunjenim Poljudom na putu prema plej-ofu Lige konferencija - zaključio je Kalinić.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Perišić je pre nekoliko dana sklonjen iz ekipe zbog sukoba sa trenerom Đenarom Gatuzom.

BONUS VIDEO: Olanjinka danas u punom treningu: Konkuriše za startnih 11 protiv Novog Pazara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

RUKA PRIJATELJSTVA ZA NAPUŠTENE LJUBIMCE: Meridian fondacija donirala prihvatilištu za pse i mačke u Somboru (VIDEO)