PIKSI NASTAVLJA SA "ORLOVIMA": Sutra zaseda Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije i odlučuje o selektoru

N. I.

11. 07. 2024. u 23:00 >> 16:13

IZVRŠNI odbor Fudbalskog saveza Srbije zasedaće sutra u 11 časova u Staroj Pazovi. Na njemu se očekuje da se raspravlja o raskidu ili nastavku saradnje sa aktuelnom selektorom fudbalske reprezentacije Draganom Stojkovićem.

ПИКСИ НАСТАВЉА СА ОРЛОВИМА: Сутра заседа Извршни одбор Фудбалског савеза Србије и одлучује о селектору

FOTO: Tanjug/Nemanja Jovanović/BG

Prema informacijama koje su aktuelne u poslednjih nekoliko dana, sva je prilika da će FSS nastaviti saradnju sa Piksijem, a ona je neposredno pre Prvenstva Evrope produžena do 2026. godine. Ostaje da se vidi pod kojom tačkom dnevnog reda će IO FSS raspravljati o Stojkoviću, ali je sigurno da će fudbalska javnost u Srbiji verlo brzo saznati kakva je sudbina aktuelnog selektora koji je sa "orlovima" na EP koje je još u toku u Nemačkoj osvojio dva boda posle dva remija sa Slovenijom i Danskom i jednog poraza od engleske.

Inače, na današnjem Izvršnom odboru raspravljaće se i o povećanju broja bonus (mladih) igrača sledeće sezone u Superligi Srbije.Odbor za hitna pitanja FSS je pre nekoliko dana odlučio da odluku o pravilu o dva bonus fudbalera sledeće sezone, prepusti Zajednici Superlige. Iako je predsednik Zajednice Dragoljub Zbiljić najavio da će pravilo o dva mlađa, odnosno bonus igrača važiti tek od sledeće sezone, ispostavilo se da će se ono naći na dnevnom redu današnje sednice Izvršnog odbora FSS.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Trenutno je većina od 16 superligaških klubova se na sastanku Zajednice izjasnila da ovaj predlog, iako je Partizan bio jedini protiv njega i ukazao da je protivzakonit, jer je upućen prekasno, bude u "minut do 12" izglasan pred IO FSS. Ostaje da se vidi da li će se poštovati volja većine superligaša ili Zakon o sportu Republike Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)