PAVLOVIĆ NA RASKRSNICI: Želi ga premijerligaš, ali i italijanski gigant

Novosti online

05. 07. 2024. u 11:28

JUČE je odjeknula vest u sportskim krugovima da je Strahinja Pavlović na meti Brentforda, a pored engleskog premijerligaša za mladog i kvalitetnog štopera interesuje se i Milan.

ПАВЛОВИЋ НА РАСКРСНИЦИ: Жели га премијерлигаш, али и италијански гигант

Foto: EPA-EFE/Tamas Kovacs

Fabricio Romano plasirao je sinoć vest da Brentford pregovara sa Salcburgom o eventualnom transferu Strahinje Palovića u Premijer ligu, a čini se da su Englezi dobili konkurenciju. 

"Gazeta delo sport" jutros otkriva da i veliki Milan želi Pavlovića!

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Novi trener Paulo Fonseka insistira na dovođenju centralnog beka koji se bolji služi levom nogom. Čak 69 primljenih golova u prošloj sezoni najbolje govori kolike je probleme Milan imao sa odbranom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Fonseka na raspolaganju od štopera ima Fikaja Tomorija, Malika Tšaua, Alda Kalulua, Matea Gabiju i Jan Karla Simića, dok je danski veteran Simon Kjar napustio klub. 

Milan veruje da bi Pavlovića mogao da dobije za sumu između 20.000.000 i 25.000.000 evra, dok su austrijski mediji ranije pisali da će Red bul Salcburg insistirati na prodajnoj ceni od 30.000.000 evra.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HIT 2024! Marsa Matrouh – Jednostavni Egipatski Maldivi