PARTIZAN U MOSKVI DOČEKAO NAJNOVIJE POJAČANJE: Jurčević sanja evropske snove

M. Bl.

03. 07. 2024. u 15:26

POJAČANjE Partizana na poziciji levog beka, iskusni 29-godišnji Mario Jurčević, priključio se crno-beloj ekspediciji u Moskvi, gde se narednih dana igra "Bratski turnir".

ПАРТИЗАН У МОСКВИ ДОЧЕКАО НАЈНОВИЈЕ ПОЈАЧАЊЕ: Јурчевић сања европске снове

Foto: FK Partizan

Novajlija u redovima kluba iz Humske prilikom parafa na trogodišnji ugovor nije krio zadovoljstvo zbog iskoraka u karijeri.

- Biti deo Partizana je velika čast i privilegija za svakog igrača, posebno za nas sa Balkana. Još mi se nisu slegli utisci, najiskrenije sam srećan što ću da igram pred navijačima Partizana i daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja, koja mi donosi crno-beli dres - istakao je Jurčević u izjavi za klupski sajt.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Deficitarnost pozicije na kojoj igra Jurčević, gde je do njegovog dolaska Aleksandar Stanojević računao samo na Nikolu Antića ukazuje na to da će prilika za dokazivanje i te kako biti u novoj sezoni.

- Sebe gledam kao disciplinovanog timskog igrača, koji može da pomogne ekipi u ofanzivi i defanzivi. Igraću po taktici, koja odgovara treneru tako da jedva čekam da se priključim ekipi i adaptiram na njih i stil igre trenera.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Rad sa srpskim stručnjacima neće predstavljati novitet u karijeri slovenačkog defanzivca pošto je tokom boravka u Ljubljani igrao pod komandom dvojice naših trenera.

- U Olimpiji su mi treneri bili Marko Nikolić i Ilija Stolica tako da sam i zbog njih počeo da pratim i da navijam za Partizan. Bio sam i na derbiju na JNA u sezoni 2016/2017. i oduševio sam se atmosferom na stadionu.

Nekadašnji fudbaler Olimpije, Radomlja, Aluminija, Osijeka i Apolona iz Limasola ne krije da će evropske utakmice predstavljati poseban motiv.

- Što se tiče igre na tri fronta, svi fudbaleri treniraju fudbal zbog utakmica, tako da je to velika motivacija za mene. Svakako bih izdvojio kvalifikacije za Ligu šampiona kao nešto posebno, jer je san svakog fudbalera da se takmiči sa najboljim ekipama u Evropi - zaključio je Jurčević.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!