EVROPSKO FUDBALSKO PRVENSTVO IZ UGLA DECE: Programi društvene odgovornosti FSS privkuli veliku pažnju kod najmlađih

Promo

30. 06. 2024. u 14:33

AKTUELNI šampionat, Evropsko prvenstvo u fudbalu, donelo je veliko uzbuđenje među navijačima, ali najveća euforija osetila se kod dece.

ЕВРОПСКО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО ИЗ УГЛА ДЕЦЕ: Програми друштвене одговорности ФСС привкули велику пажњу код најмлађих

FOTO: Promo

Zahvaljujući UEFA Dečjoj fondaciji, mališani KMF Mungosi, koji učestvuju u programima društvene odgovornosti bazičnog fudbala Fudbalskog saveza Srbije, imali su priliku da prate ekskluzivan sadržaj putem Hisense robota.

Na ovaj inovativan način sa Konjarnika se direktno pratio sadržaj iz tunela, svlačionice, prilikom izlaska na teren. Svaka reprezentacija imala je svog robota, putem kojih je deci omogućen osećaj kao da su na stadionima sa svojim omiljenim igračima.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Likovni konkurs Fudbalskog saveza Srbije i Ministarstva prosvete uz podršku Ambasade Savezne Republike Nemačke obeležio je početak Evropskog prvenstva.

Osnovci uzrasta od 5. do 8. razreda širom Srbije slali su svoje radove u tri kategorije - likovna kultura, grafička kultura i održiva kultura, gde je akcenat bio na korišćenju materijala, koje je moguće reciklirati.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Najbolja 24 rada bila su izložena u Beogradu, u šoping-centru "Stadion", dok će autori radova biti specijalni gosti fudbalske reprezentacije Srbije na utakmicama Lige nacija na jesen.

Za vreme pomenute izložbe, Fudbalski savez Srbije je u saradnji sa Dečjim inovacionim centrom organizovao radionice LEGO robotike i primenjenog programiranja inspirisane fudbalom.

Deca su imala priliku da kroz igru i kreativnost nauče osnove robotike i programiranja, a sve uživajući u svom omiljenom sportu - fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor