FUDBALERI PARTIZANA NA TESTU: Prva utakmica protiv domaćina

Novosti online

26. 06. 2024. u 14:03

Pred fudbalerima Partizana je prva prijateljska utakmica na pripremama u Sloveniji.

ФУДБАЛЕРИ ПАРТИЗАНА НА ТЕСТУ: Прва утакмица против домаћина

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Crno-beli će se sastati sa domaćom ekipom Bravo koja je prošle sezone bila četvrtoplasirana ekipa na tabeli slovenačke lige. Utakmica će biti odigrana u Brežicama sa početkom od 18 časova.

Trener Partizana Stanojević, posle šest provedenih dana na treningu, moći će da vidi u kom ritmu je ekipa, posle treninga koji su imali dok su boravili u Beogradu i sad kad su trenirali u Sloveniji.

FOTO: FK Partizan

Trener crno-belih na ovom meču neće moći da računa na Gajasa Zahida, koji ima lakšu povredu zadnje lože, kao ni na Mateusa Saldanju i najnovije pojačanje Nihada Mujakića. 

Fudbaleri Partizan su na pripremama u Sloveniji, u Termama Čatež, tu bi trebalo da odigraju dve kontrolne utakmice, ali je došlo do otkazivanja meča sa ekipom Borca iz Banjaluke.

Crno-beli će u Sloveniji boraviti sve do 28. juna, posle kojeg se vraćaju za Beograd. Posle toga kreću put Moskve gde će učestvovati na kupu. A rivali će im biti fudbaleri CSKA i Dinamo iz Moskve, kao i ekipa OFK Beograda.

BONUS VIDEO DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

TURIZAM KAO FAKTOR MIRA: Obrazovno i duhovno iskustvo koje širi um