ZVEZDA OTPUTOVALA NA ZLATIBOR: Evo koliko je igrača Vladan Milojević poveo na prvi deo priprema

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

19. 06. 2024. u 16:44

FUDBALERI Crvene zvezde otišli su put Zlatibora gde će odraditi prvi deo priprema za sezonu 2024/2025 u kojoj će crveno-beli braniti duplu krunu.

ЗВЕЗДА ОТПУТОВАЛА НА ЗЛАТИБОР: Ево колико је играча Владан Милојевић повео на први део припрема

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije će na ovoj planini biti od 19. do 29. juna, a šef stručnog štaba Vladan Milojević se opredelio da povede 30 fudbalera.

Na spisku su: Miloš Gordić, Ivan Guteša, Vuk Draškić, Savo Radanović, Ognjen Mimović, Lazar Nikolić, Stefan Leković, Andrej Đurić, Veljko Milosavljević, Milan Rodić, Viktor Radojević, Ebenezer Anan, Adem Avdić, Dalsio Gomeš, Edmund Ado, Luka Ilić, Nikola Knežević, Vasilije Kostov, Mirko Ivanić, Jovan Šljivić, Andrija Maksimović, Aleksa Vasilić, Jegor Prucev, Uroš Kabić, Aleksandar Katai, Vladimir Lučić, Veljko Vukojević, Đorđe Ranković, Žan Filip Kraso i Uroš Sremčević. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sa ekipom usled obavezama na Evropskom prvenstvu nisu Uroš Spajić, Nemanja Stojić i Srđan Mijailović, da je Miloš Degenek povređen, a timu će se za drugi deo priprema u Rusiji priključiti Omri Glazer, Naser Điga, In Bom Hvang, Gelor Kanga, Kings Kangva, Piter Olajinka i Šerif Endiaje.

Zvezda će na Zlatiboru odigrati jednu utakmicu, a rival je Mladost iz Lučana. Meč je na programu 28. juna.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

BONUS VIDEO: Dragan Stojković Piksi izašao na trening Srbije nakon meča sa Engleskom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

TATA NIJE TU, NEĆE DOĆI: Udovica Nebojše Glogovca o najbolnijem trenutku nakon njegove smrti