ZVEZDA REŠILA GORUĆE PITANJE! Na Marakanu stiglo pojačanje za Ligu šampiona! (VIDEO)

Novosti online

18. 06. 2024. u 17:23

FK Crvena zvezda je nedavno počeo da predstavlja pojačanja za novu sezonu i juriš ka Ligi šampiona, a danas je ekipa srpskog prvaka zvanično dobila još jednog novog igrača.

ЗВЕЗДА РЕШИЛА ГОРУЋЕ ПИТАЊЕ! На Маракану стигло појачање за Лигу шампиона! (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Ebenezer Anan, reprezentativac Gane koji igra na poziciji levog beka, potpisao je ugovor na tri godine, uz mogućnost produžetka saradnje za još jednu, sa srpskim prvakom.


- Veoma sam uzbuđen i srećan što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom. Drago mi je što su moje dobre partije primećene i što sam uspeo da skrenem pažnju čelnika Zvezde. Upoznat sam sa Superligom i smatram da je veoma kvalitetna, tako da se radujem tome što ću imati priliku da nastavim da igram u Srbiji. Smatram da su mi glavni aduti brzina i tehnika, kao i inteligencija sa loptom, ali mogu da napredujem u svim segmentima. Želim to i verujem u sebe - istakao je Anan koji je zadužio dres sa brojem 73. 

Svetozar Mijailović, predsednik Zvezde, Ebenezer Anan i sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela / FOTO: FK Crvena zvezda

 

Ebenezer Anan je rođen 21. avgusta 2002. godine u Gani, gde je i napravio prve fudbalske korake, premda je već po punoletstvu došao u Italiju.

Stigao je u mladi tim Bolonje, nakon čega je išao na pozajmice u Imoleze i Novi Pazar, gde je sjajnim partijama skrenuo pažnju na sebe.

U martu ove godine je ostvario debi u seniorskoj reprezentaciji Gane. 

 

Pratite i Zvezdu, ali i druge stvari iz fudbala i ostalih sportova - na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Veliki vatromet na Marakani posle Zvezdinog šampionskog slavlja

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)