SAMOUVERENI JOVAN MIJATOVIĆ: Defanzivci Sitija su mi pružili dobar otpor

Novosti online

13. 12. 2023. u 21:16

MOGAO je mladi fudbaler Crvene zvezde Jovan Mijatović da postigne gol protiv Mančester sitija, ali u dva navrata je pogodio stativu.

САМОУВЕРЕНИ ЈОВАН МИЈАТОВИЋ: Дефанзивци Ситија су ми пружили добар отпор

FOTO: M. Vukadinović

Nije krio oduševljenje što je imao priliku da igra protiv prvaka Evrope i veruje da će mu se vratiti za promašene šanse.

- Zaslužili smo bod. Hteli smo da usrećimo navijače. Dve stative sam pogodio, nisam imao sreće. Doći će kada je najpotrebnije, ko zna zašto je ovo dobro. Navijači traže titulu i duplu krunu, mi ćemo to da ispunimo i da slavimo duplu krunu sa njima. Nismo tužni, dali smo maksimum i suprotstavili se evropskom šampionu. Osećaj je fenomenalan, da sa 18 godina igraš protiv klupskog prvaka sveta da tako kažem. Protiv igrača koje sam doskora gledao na televiziji u finalu Lige šampiona. Zadovoljan sam svojim uspehom, ali neću ovde stati, idem još jače - rekao je Mijatović za "TV Arena sport".

Zanimljiva je bila izjava o defanzivcima Sitija gde je 18-godišnji napadač pokaza da ima dosta samopouzdanja.

- Pružili su mi dobar otpor, imao sam par šansi, nisu to očekivali od mene, ali pokazao sam da mogu da se borim sa njima - zaključio je mladi fudbaler Zvezde.

Crvena zvezda je takmičenje u Ligi šampiona završila na četvrtom mestu u grupi sa jednim bodom.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL NA "MARAKANI": Koreografija navijača Zvezde preko celog stadiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera