POTPUNO LUDILO U DERBIJU PREMIJER LIGE! Liverpul i Arsenal u jednoj od utakmica sezone priredili svetu 90 minuta uživanja (VIDEO)

Novosti online

09. 04. 2023. u 19:28

FUDBALERI Liverpula dočekali su Arsenal u derbiju 31. kola engleske Premijer lige. U jednoj od najboljih utakmica sezone odigranoj ove godine u kolevci fudbala konačan rezultat je bio 2:2, a svet je mogao da uživa u okršaju ova dva kultna kluba.

ПОТПУНО ЛУДИЛО У ДЕРБИЈУ ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ! Ливерпул и Арсенал у једној од утакмица сезоне приредили свету 90 минута уживања (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Već u 8. minutu Gabrijel Martineli je razotkrio sve defanzivne mane Klopove čete i uz jedan srećan odbitak smestio loptu iza leđa Alisona.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Tačno 20 minuta kasnije Martineli je bio u ulozi asistenta. Sjajno je povukao loptu po levom boku i onda ju je zavrnuo u šesnaesterac gde je omaleni Gabrijel Žezus nebeskim skokom dupliroa prednost topdžija.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Arsenal je i rezultatski i igrački razbijao rivala, a kao da je bio potreban taj drugi gol kako bi se Liverpul probudio.

Tim se Enfilda nakon zvižduka svoje publike zaigrao je sa nekom novom energijom, a nagrada za bolju igru došla je u 42. minutu kada je Mohamed Salah na asistenciju Džordana Hendersoan vratio nadu domaćim navijačima u preokret. 

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

Liverpul je u drugom delu svim silama krenuo ka golu protivnika. Crveni su se mogli u potpunosti vratiti u igru na samom startu drugog poluvremena kada je Diogo Jota izborio penal.

Mohamed Salah je namestio loptu na belu tačku, ali je Egipćanin šutirao pored stative, a rezultat je ostao 1:2.

Salahov promašaj penala pogledajte klikom OVDE.

Salahu je ovo drugi promašeni penal u nekoliko nedelja, pošto se nedavno obrukao u porazu od Bornmuta.

Ni ovaj trenutak nije zaustavio zahuktali Liverpul koji više nije imao šta da izgubi.

Nizale su se šanse pred golom Ramsdejla koji je konačno kapitulirao. Bobi Firmino je kao džoker ušao sa klupe i u samom finišu utakmice na prelepu asistenciju Trenta Alegzandera Arnolda glavom doneo konačnih 2:2.

Snimak gola možete videti klikom OVDE.

TABELA PREMIJER LIGE

Liverpul je ostao na 8. mestu Premijer lige sa 42 boda, dva manje od Brajtona. Arsenal sa druge strane je izgubio dva važna boda u šampionskoj trci sa Mančester sitijem. Ekipa Mikela Artete ima 73 boda, šest više od građana, ali i utakmicu više.  


 

Bonus video: VELIKA FRKA NA MARAKANI: Ružne scene obeležile kraj 169. "večitog derbija"

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OTERAO IH U PENZIJU: Vilander o rivalstvu Đokovića sa Nadalom i Federerom