JASIKEVIČIJUS O ZVEZDI: "Veruju da mogu u plej-of i neće nam ništa pokloniti"

V. P.

16. 03. 2023. u 22:00

BARSELONI je potrebna pobeda nad Crvenom zvezdom kako bi učvrstila poziciju u vodećem kvartetu Evrolige. Prema rečima trenera katalonskog giganta Šarunasa Jasikevičijusa, to neće biti nimalo lako...

ЈАСИКЕВИЧИЈУС О ЗВЕЗДИ: Верују да могу у плеј-оф и неће нам ништа поклонити

FOTO: EPA

- Imaju dosta kvaliteta na spoljnim pozicijama, naročito sa Kampacom. Napravili su nam velike probleme u reketu u prvom meču, imali su deset skokova više posle treće četvrtine. Nismo znali kako da zaštitimo reket. 

Litvanski strateg najverovatnije neće moći da računa na iskusnog američkog beka Korija Higinsa, koji ima problem sa leđima. 

- Vezali smo dva poraza i potrebna nam je pobeda. Veoma važna utakmica je pred nama. Ulazimo u poslednju fazu ligaškog dela sezone i svaka utakmica je važna za timove koji se bore za prednost domaćeg terena i ulaze u plej-of sa željom da osvoje titulu. Svaka utakmica je zlata vredna.

Dobro poznaje mentalitet Zvezde i njenog trenera Duška Ivanovića, koji je tri godine vodio Barselonu.

- Igramo protiv ekipe sa iskusnim trenerom, koja nam neće dati ništa. Timovi kao što je Zvezda još veruju da imaju šanse i da će sa pet pobeda na šest utakmica izboriti plej-of. To sam proživljavao kada sam bio u Kaunasu. Igraće svaku utakmicu kao finale, trenutno se u takvom stanju nalaze - upozorava Jasikevičijus.

Meč Barselone i Crvene zvezde na programu je u petak u "Blaugrani" od 20.30 časova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?