SVE JE PRŠTALO OD EMOCIJA: Dejan Stanković i Žoze Morinjo udaraju jedan na drugoga! Učenik će pokušati da nadmaši učitelja (VIDEO)

Novosti online

17. 10. 2022. u 19:28

FUDBALERI Sampdorije na čiju je klupu nedavno seo Dejan Stanković danas će u okviru 10. kola Serije A izaći na megdan moćnoj Romi predvođenoj iskusnim Žozeom Morinjom.

СВЕ ЈЕ ПРШТАЛО ОД ЕМОЦИЈА: Дејан Станковић и Жозе Морињо ударају један на другога! Ученик ће покушати да надмаши учитеља (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ovaj susret sa sobom nosi i zanimljivu činjenicu da će ovo biti okršaj učenika i učitelja.

Portugalski strateg bio je Stankovićev trener, dok je srpski as sa mnogo uspeha nosio dres Intera.

Mnogo je puta nekadašnji trener i igrač Crvene zvezde isticao koliki je uticaj legendarni stručnjak imao na njegovu karijeru i dok je bio fudbaler, ali i sada kada je trener.

Po načinu na koji su se uoči početka meča pozdravili videlo se koliko je jaka spona između ova dva trenera, jednog tek na početku svog puta, i drugog koji je obeležio prethodne decenije u ovoj profesiji.

BONUS VIDEO: Mitrovićevih 50 golova za Srbiju: kako pogađa „Mitro gol“?

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!