FUDBALSKA LEGENDA UKAZALA VELIKU ČAST SAŠI ILIĆU: Hristo Stoičkov došao na trening CSKA pred derbi, pa uputio pohvale srpskom strategu

Novosti online

17. 09. 2022. u 15:50

LEGENDA bugarskog fudbala ukazala je veliku čast srpskom treneru Saši Iliću i igračima CSKA iz Sofije na čijoj klupi sedi bivši kapiten Partizana.

ФУДБАЛСКА ЛЕГЕНДА УКАЗАЛА ВЕЛИКУ ЧАСТ САШИ ИЛИЋУ: Христо Стоичков дошао на тренинг ЦСКА пред дерби, па упутио похвале српском стратегу

Foto: Printskrin

Nakon fenomenalnog starta sezone tim iz prestonice Bugarske ima skor od sedam pobeda i jednog remija u domaćem šampionatu, a sada ih čeka veliki derbi sa ljutim gradskim rivalom Levskim.

Tim povodom, osvajač Zlatne lopte iz 1994. i nekadašnji fudbaler Barselone Hristo Stoičkov je došao u posetu četi našeg stratega. 

U društvu još jedne legende tamošnjeg fudbala Dimitrira Peneva on je odžao lep motivacioni govor uoči najvažnije utakmice domaćeg šampionata naših komšija. 

- Prošao sam kroz mnogo toga u karijeri, uvek sam verovao u ono što trener kaže, zato vi morate da verujete Saši. Verujte da je sve moguće u 90 minuta, zato je trener tu, da vam da instrukcije i na vama je da ih ispoštujete. Svi vi imate kvalitet, nedostaje i karakter. Ne odustajte od pobede nikada, kada date jedan gol, idite po drugi. Pobedite zato što ste bolji, publika ne igra, oni nisu na terenu - poručio je Stoičkov igračima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sasa Ilic (@mr.sasailic)

Sve to je pažljivo slušao Ilić uz prevodioca koji je bio tu i na engleskom objašnjavao šta Stoičkov ima da im kaže o čuvenoj 22. beogradskog Partizana. 

Na kraju je dobio aplauze, pa su na sve to napravili i zajedničku fotografiju, a Saša Ilić se potom i zahvalio na ovoj poseti putem svog instagram naloga rečima: "Hvala vam legende". 

Još jedna potvrda da malim ali sigurnim koracima popularni "Sale" gradi ime u trenerskim vodama, i da bi u budućnosti Srbija mogla da dobije još jednog vrhunskog stratega.

BONUS VIDEO: Vlahović novi rekorder - pet najvećih transfera srpskih fudbalera

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid