PREDSTAVLJENI NOVI DRESOVI FK PARTIZAN: Sve tri garniture zadivile i Engleze (FOTO/VIDEO)

Novosti online

23. 07. 2022. u 19:51

PROMOCIJA novih dresova Partizana za sezonu 2022/2023. izazvala je veliku pažnju i izvan granica naše zemlje.

ПРЕДСТАВЉЕНИ НОВИ ДРЕСОВИ ФК ПАРТИЗАН: Све три гарнитуре задивиле и Енглезе (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

O tome svedoči pisanje specijalizovanog engleskog sajta "Futi hedlajns", koji je prokomentarisao sve tri garniture. Kao i mnogim navijačima Partizana, i njima se najviše dopala treća, sa motivima južne tribine i taj detalj su nazvali "spektakularnim".

- Domaći dres "Najk" FK Partizan za 2022/2023. vraća klubu tradicionalne crno-bele vertikalne pruge, koje pokrivaju prednji deo i rukave. Zasnovan je na šablonu "Striped Divizion IV", gde je poleđina u čistoj beloj boji. Gostujući dres "Najk" Partizan za sezo- nu 2022-2023. je uglavnom crni sa polo kragnom i belim rukavima, koristeći šablon "Trofi IV".

Neuobičajeni izgled trećeg dresa crno-belih nije ostavio Engleze ravnodušnima.

- Uglavnom siva, treća garnitura "Najk" Partizan za sezonu 2022-2023. ima spektakularan prilagođeni print na prednjoj strani, koji prikazuje navijače kluba kako mašu zastavama.

Komplet je zasnovan na opciji timske odeće "Tiempo Premier II", sa crnim logotipom i rukavima - navedeno je na sajtu. Pun utisaka posle promocije novih dresova je bio i sportski direktor kluba iz Humske Ivica Iliev.

- Dobijamo sa raznih strana i od raznih konkurenata pohvale za ovakve dresove, niko to nije video ovde. Ja ne pamtim da je bilo ovakvih, neko će me možda razuveriti, ali o ukusima ne treba diskutovati. Sva tri su fantastična. U jednom trenutku pomislim da ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj sa motivima naših vernih navijača nešto što je, mislim, toliko originalno, da će možda biti i najtraženiji dres od svih.
 


I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Hajde, ako moram da biram, odlučujem se za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši - zadovoljno je konstatovao prvi čovek sportskog sektora Partizana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 14:24

Komentari (0)

NBA ZVEZDA I MERIDIAN FONDACIJA UDRUŽILI SNAGE: Licitirajte za dres Janisa Adetokumba i pomozite Ani Spajić! (VIDEO)