ZVEZDA PLAĆA CEH ZBOG MAĐARA? Sudija Bognar "tužio" crvno-bele delegatu UEFA, izdiktirao čime je sve gađan, sledi oštra kazna?

Novosti online

05. 11. 2021. u 13:29

MAĐARSKI sudija Tamaš Bognar neće ostati u lepom sećanju navijačima Crvene zvezde posle utakmice četvrtog kola Lige Evrope koju je obeležio neujednačenim kriterijumom.

ЗВЕЗДА ПЛАЋА ЦЕХ  ЗБОГ МАЂАРА? Судија Богнар тужио црвно-беле делегату УЕФА, издиктирао чиме је све гађан, следи оштра казна?

Tanjug/AP

To je za posledicu imalo, ne samo dva crvena kartona fidbalerima srpskog šampiona, nego nažalost i neprimerenu reakciju navijača po završetku meča, zbog čega bi Zvezda mogla da ima i dodatne probleme.

Poslednji Bognarov zvižduk na meču bio je signal da se sa tribina našeg najvećeg stadiona začuju i zvižduci nezadovoljnih delija, ali da se na tome završilo problema ne bi ni bilo.

Nažalost, usledilo je i ubacivanje predmeta na teren i atletsku stazu stadiona ‘Rajko Mitić‘. 

Kako ‘Kurir‘ saznaje, Bognar je na kraju utakmice diktirao delegatu UEFA sve što se dogodilo. Mađarski sudija je istakao da je gađan čvrstim i metalnim predmetima, kao i da nije odmah mogao da uđe u svlačionicu.

Prilikom spomenutog incidenta, povređen je i jedan od članova stručnog štaba Crvene zvezde, Federiko Panonćini, a nezvanično, pogođen je i pomoćni sudija Peter Kobor.

Na potezu su disciplinski organi UEFA, nadamo se da kazna, ako je i bude, neće biti prestroga.

BONUS VIDEO - Koreografija navijača Zvezde pred meč sa Midtjilandom

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (3)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici