JOKIĆEV DUH UŠAO U GOLMANA SAD: Dobio dres od Srbina, pa ušao sa klupe i odbranio penal u 124. minutu za trofej (VIDEO)

Novosti online

07. 06. 2021. u 08:31

FUDBALSKA reprezentzacija Sjedinjenih Američkih Država osvojila je KONKAKAF Ligu nacija posle velike drame i pobede nad Meksikom rezultatom 3:2, i to posle produžetaka!

ЈОКИЋЕВ ДУХ УШАО У ГОЛМАНА САД: Добио дрес од Србина, па ушао са клупе и одбранио пенал у 124. минуту за трофеј (ВИДЕО)

Foto AP

U regularnom delu meča bilo je 2:2, da bi kroz dodatnih 30 minuta videli dva penala od kojih Meksiko svoj u 124. nije iskoristio. As Betisa Andres Gvardado je bio tragičar, dok je u junaka izrastao rezervni golman Itan Horvat.

Čuvar mreže belgijskog Briža je u igru ušao u u 69. minutu, zatim je 10 minuta kasnije primio gol, da bi odbranom šuta Gvadrada sa bele tačke sprečio da meč ode u produžetke.

Zanimljivo je da je Horvat pre meča u Denveru dobio na poklon dres Nikole Jokića, pošto je poznato da je veliki navijač Nagetsa. I to od saigrača Kristijana Pulišića koji je u 114. minutu realizovao penal za SAD, te dao gol za 3:2.

Meksiko je dva puta vodio na ovom meču! Već u 2. minutu su dali gol preko Korone, da bi Morenov pogodak u 24. minutu poništen zbog ofsajda.

Tri minuta kasnije Rejna je izjednačio rezultat, ali su Meksikanci preko Laineza u 79. ponovo poveli. Inače, Lainez je samo minut ranije kročio na teren.

Mekeni je u 82. minutu, na asistenciju Rejne, odveo meč u produžetke gde je viđen pomenuti scenario, ali i sukob igrača u 128. minutu kada ih je čak i publika gađala čašama.

Foto AP

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?