ANJA MIT IMA NOVOG DEČKA: Glumica prebolela bivšeg - uživa u ljubavi sa mladim biznismenom (FOTO)
GLUMICA Anja Mit nedavno je raskinula višemesečnu vezu sa Nikolom Konstantinovićem i već neko vreme uživa u ljubavi sa novim dečkom, a reč je o mladom preduzetniku Luki Vještici.
Anja je nakon raskida sa beogradskim biznismenom brzo pronašla utehu i nastavila dalje. Već neko vreme je u vezi sa mladim preduzetnikom Lukom Vješticom.
Anjin novi partner Luka ima 29 godina, iz Beograda je i veoma je uspešan u svom poslu. Njegova porodica je prilično imućna i u svom vlasništvu ima agenciju za izdavanje i prodaju nekretnina.
Glumica je pre nekoliko dana odlučila da pokaže svima koliko je zaljubljena. Ona je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj se grli s Lukom, ali u opisu nije napisala ništa.
Ipak, njeni prijatelji ostavljali su komentare na osnovu kojih se može potvrditi da su u vezi, kao i po emotikonima srca koje joj je Luka ostavio.
(Blic)
Preporučujemo
ZNALA SAM KAKO SE OBRAĆAO GLUMICAMA: Anja Mit progovorila o školi Mike Aleksića
18. 01. 2021. u 09:29
IZBRISALI SVAKI TRAG DA SU BILI ZAJEDNO: Dara raskinula sa 21 godinu mlađim Tonijem?
10. 02. 2021. u 12:43
MASK ŠOKIRAO O ZELENSKOM: On je šampion svih vremena, izveo jednu od najvećih pljački SAD-a
ILON Mask, američki milijarder i budući šef komisije za smanjenje savezne vlade u administraciji novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, nazvao je Vladimira Zelenskog šampionom svih vremena za „jednu od najvećih pljački“ Sjedinjenih Američkih Država.
30. 12. 2024. u 15:29
DRAMA U KOMŠILUKU: Otkrivena nepoznata letelica, stanovnici upozoreni da potraže skloništa
RUMUNSKI radarski sistemi otkrili su sinoć mali leteći objekat, za koji se sumnja da je dron, koji je ušao u nacionalni vazdušni prostor do šest kilometara u jugoistočnom okrugu Tulčea, saopštilo je ministarstvo odbrane Rumunije.
27. 12. 2024. u 09:23
ISTINA O SLANINI I SVINjSKOJ MASTI: Stručnjaci otkrivaju - šta zaista jedemo
TRADICIONALNE namirnice poput svinjske masti, slanine i luka zauzimaju posebno mesto u kulinarskoj tradiciji mnogih regija, posebno na ovim prostorima.
31. 12. 2024. u 15:10
Komentari (0)