25 GREATEST HITS: Neda Ukraden na Sajmu knjiga sa velikim razlogom - "To su godine upornosti, truda i trajanja" (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

22. 10. 2024. u 18:40

POP DIVA Neda Ukraden pojavila se danas na Sajmu knjiga i to posebnim povodom, iako je njena pojava mnoge iznenadila.

25 GREATEST HITS: Неда Украден на Сајму књига са великим разлогом - То су године упорности, труда и трајања (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Naime, Neda je  na štandu Croatia records-a, potpisivala ploče na kojima su uvrstili 25 njenih najvećih hitova.

Foto: Novosti

Pop diva je tom prilikom za "Večernje novosti" iskreno progovorila o karijeri i svemu što je prošla otkako se pojavila na javnoj sceni.

- Divno je videti ovo izdanje mojih sabranih dela. Zaista sam sarađivala sa divnim i uspešnim ljudima i ponosna sam na to. Ovo su neverovatne kompozicije i neverovatna dela. Nisam očekivala da će hit biti pesma "Ne zovi me u ponoć", bilo je promašaja u toj proceni štaće biti hit, a šta ne. Mnoga deca su po mojim pesmama dobijali imena - govori Neda i nastavlja:

- Dobrih tekstopisaca je sve manje. Posle dva meseca ne znate ko šta peva, malo je tu sve kopiranje, nema puno originala, mislim da je to problem. To je deo te hiperprodukcije. Najteže je bilo sarađivati sa Arsenom Dedićem, njemu tada dueti nisu bili potrebni. Jedva smo ga ubedili, bio je genije. Mišo Kovač je bio težak za saradnju, takođe.

Foto: Novosti

Početkom septembra Croatia Records objavila je kompilaciju Nedinih dueta "Samo je nebo iznad nas" predstavljenu na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama "25 Greatest Hits" s dvadeset i pet najvećih hitova ove istinske dive.

Foto: Novosti

Hitovi koji su obilježili njenu preko 50 godina dugu karijeru: “Zora je”, “Nisi ti bio za mene”, “Došlo doba da se rastajemo”, “Vrati se s kišom”, “Oči tvoje govore”, dueti s vrhunskim kantautorima Kemalom Montenom i Arsenom Dedićem, Vladom Kalmeberom, Ivanom Zakom, Željkom Samardžićem te legendom zabavne glazbe Mišom Kovačem, nalaze se na dvostrukom vinilu objavljenom u sklopu odlične edicije "25 Greatest Hits".

Foto: Novosti

Neda je, vidno raspoložena, potpisivala ploče i fotografisala se sa posetiocima koji su zbog nje danas posetili Sajam knjiga.

Foto: Novosti

Veliki intervju sa Nedom pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SRAM VAS BILO, CRNOGORCI! Novak Đoković se oglasio zbog dešavanja u Podgorici