ONA JE SVETSKA KLASA: Milica Pavlović prvi put u Sofiji, bugarske muzičke zvezde "odlepile" (FOTO)

Dušan Cakić

18. 10. 2024. u 21:35

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović prethodne noći je nakon 13 godina karijere po prvi put održala veliki nastup u glavnom gradu Bugarske, Sofiji.

ОНА ЈЕ СВЕТСКА КЛАСА: Милица Павловић први пут у Софији, бугарске музичке звезде одлепиле (ФОТО)

Foto: Nikola Radišić

Milica je održala nastup u najekskluzivnijem klubu koji postoji u pomenutom gradu, a koliko je interesovanje bilo veliko za njeno gostovanje govori i to da su uslovi za separe iznosili između 750 i 2500 evra, što je zaista basnoslovna suma za jednu rezervaciju

Foto: Nikola Radišić

Našu pevačica je u Sofiju stigla u četvrtak popodne, a organizarori su se zaista potrudili da je dočekaju kao svetsku zvezdu - smestili su je u najluksuzniji apartman u hotelu u centru grada. Za dobrodošlicu su je sačekali raskošni buket cveća, šampanjac i specijalni sirovi slatkiši bez šećera, budući da je pevačica na posebnoj ishrani pred velike solističke koncerte u Rijeci i Banja Luci.

Foto: Nikola Radišić

Muzička zvezda je Bugarsku sa sobom povela zaista veliku ekipu iz Beograda, pa su joj društvo u ovoj avanturi pravili članovi benda, fotograf, videograf, šminker, ali i lični vozač.

Foto: Nikola Radišić

Miluca je prva srpska zvezda mlađe generacije koja je održala nastup u ovom presrižnom lokalu, a sem njenih fanova koji su želeli da je vide i čuju uživo, na koncertu su se pojavile i brojne bugarske zvezde.

Bilyana Lazarova, mlada bugarska pevačica, bila je jedna od najveselijih na koncertu, a koliko je oduševljena srpskom zvezdom potvrđuje i post na drušvenim mrežama gde je Milicu oslovila sa “svetska klasa i kosmički nivo”. Slične komentare je imao i najpoznatiji bugarski koreograf Atanas, a pravi presedan se desio kada se u klubu pojavila i trenutno najveća bugarska zvezda Preslava.

Foto: Printskrin Instagram/b_lyanish

Preslava je pomno pratila kompletan Miličin nastup, sve vreme je bila dobro raspoložena i vesela, a ono što nikome nije moglo da promakne jeste da je svaku Miličinu pesmu pevala od reči do reči. U prilog tome potvrđuje i to što je na svom Instagram profilu podelila deo atmosfere iz kluba i odala svoju naklonost našoj popularnoj brineti.

Milica je uspela da dobro prodrma publiku u Bugarskoj, a koliko je njeno prvo gostovanje kod naših suseda prošlo dobro potvrđuje i to što je menadžment pomenutog kluba odmah tražio da se zakaže još jedan nastup u narednih nekoliko meseci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BILI SU IMUĆNI, PA OSTALI BEZ SVEGA: Ko su roditelji Jelene Đoković?