NJOJ TREBA JOŠ MNOGO STEPENIKA KA VRHU: Sarađivao sa svetskim zvezdama, sad prokomentarisao Jelenu Karleušu i Teu Tairović

Novosti onlajn

18. 10. 2024. u 21:10

JEDAN od najbogatijih ljudi sa naših prostora, Sado Maksuti, uspešan je poslovni čovek koji može da se pohvali radom s najvećim svetskim zvezdama, a sad je prokomentarisao i domaću scenu.

ЊОЈ ТРЕБА ЈОШ МНОГО СТЕПЕНИКА КА ВРХУ: Сарађивао са светским звездама, сад прокоментарисао Јелену Карлеушу и Теу Таировић

Foto Novosti

U svetu muzike Sado je jako uticajan jer je godinama sarađivao sa svetskim imenima poput Fifti senta, Pitbula, Snupa Doga, Eminema i mnogih drugih, a otkrio je kakve su holivudske zvezde i koliko se razlikuju od naših.

-Moja saradnja sa svetskim muzičkim imenima je bila veoma uspešna, imam fanstastično iskustvo i sećanja na to. Velike zvezde zaslužuju taj status zato što su ozbiljni profesionalci, i vrlo su svesni sebe, svoje moći. Takođe vrlo dobro znaju kako su počeli i koliko im je trebalo truda i napora da bi napravili od sebe brend. Sa njima je saradanja vrlo jednostavna, ali svakako kad imaju loš dan nije moguće sa njima bilo šta dogovoriti, ali to se retko dešavao, moram da priznam -rekao je Sado.

Maksuti kaže da prati našu muzičku scenu koliko stigne, ali po specifičnosti izdvaja dve pevačice – Jelenu Karleušu i Teu Tairović.

Sado Maksuti: „Karleuša i Tea imaju X faktor“

-Ne slušam baš ni njihovu muziku, ali Jelena i Tea imaju stila. Tea je posebna, ima nešto u sebi što nema svako. Da bi bila poznata na svetskom nivou neophodno je tu još stepenica. Ali Jelena Karleuša ima stila, ima svetski stil što se tiče nastupa, odeće, marketinga. Ne znam da li bi njih dve bile uspešne na svetskom nivou, ali svakako sa naših prostora izdvajam njih dve. Imaju to nešto što imaju svetske zvezde, taj neki X faktor-istakao je Maksuti.

Foto: Live production

Sado Maksuti je nekada bio jako uticajan i uspešan u organizacija muzičkih festivala, ali je vremenom odlučio da napravi veći novac, te se otisnuo u svet nekretnina.

– Na ovaj biznis sam se preusmerio 2014. godine, a do tada sam još uvek organizovao muzičke festivale. Danas radim nekoliko stotina stanova godišnje– rekao je Maksuti i dodao da su mu kupci danas velike zvezde.

Novac koji danas poseduje trudi se da dobro ulaže, a velika ljubav su mu luksuzni automobili.

Foto: Igor Marinković

Ovaj Bosanac je inače i prvi na planeti koji poseduje skupocenu mašinu za koju je na listi čekanja i Ronaldo.

–Kao dete sam voleo automobile. Tata je pre rata imao Ladu, a ja sam mu uvek govorio da kupi bolji. Od 1999. vozim luksuzne automobile. Najskuplji koji imam je Ares S1, a u garaži imam i nekoliko luksuznih automobila. Životna želja mi je da nađem i kupim model Lade 1600 special, u crvenoj boji, koju želim da restauriram-istakao je Sado.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SUTRA JE TOMINDAN: Mnoge kuće slave slavu, a jedno važno verovanje svi treba da ispoštuju