TAMO GDE JE MILO MOJE: Pesma Dragane Mirković završila u hit filmu (FOTO)

Dušan Cakić

14. 10. 2024. u 19:00

MADA je ove godine na turneji kojom je oborila sve rekorde u regionu, život folk dive Dragane Mirković poslednjih dana mnogo je više u znaku sedme umetnosti, jer je najpre imala priliku da se druži sa zvezdama predstave "Laž" u Beču da bi potom saznala i da je njena pesma "Tamo gde je milo moje" emitovana u filmu "Megdan: Između vode i vatre".

ТАМО ГДЕ ЈЕ МИЛО МОЈЕ: Песма Драгане Мирковић завршила у хит филму (ФОТО)

FOTO: Dejan Milićević

Dragana je pred vikend sa prijateljima bila jedan od specijalnih gostiju na izvođenju hit predstave u glavnom gradu Austrije, a sve na poziv ekipe na čelu sa Milošem Bikovićem.

Glumačkoj i muzičkoj zvezdi ovo nije prvi put da se druže, pa je Dragana tako bila gost na beogradskom izvođenju predstave a tom prilikom su otpočeti i dogovori da se deo filma "Južni vetar 3" snima u dvorcu u vlasništvu pevačice.

FOTO: Privatna arhiva

Ali, dok se za "Južni vetar" već znaju i neki detalji, ono što je za Draganu bilo iznenađenje jeste informacija da je trenutni hit film "Megdan: Između vode i vatre" obogaćen njenom muzikom, pa se u jednom delu ovog ostvarenja može čuti muzika njene pesme "Tamo gde je milo moje", što je regionalna zvezda i podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)