POSTOJE ŽENE KOJE ME NATERAJU DA RADIM ONO ŠTO ŽELE: Princ od Vranje zbog devojke ostao bez stana i automobila (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

01. 10. 2024. u 20:35

POP pevač Princ od Vranje priznaje da je kroz život sretao različite tipove žena, da se zaljubljivao i voleo one koje su znale da ga pomere iz mesta, ali da su neke uspevale i da ga nateraju da radi baš ono što su one zamislile.

ПОСТОЈЕ ЖЕНЕ КОЈЕ МЕ НАТЕРАЈУ ДА РАДИМ ОНО ШТО ЖЕЛЕ: Принц од Врање због девојке остао без стана и аутомобила (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Nikola Glišić

- O jednoj takvoj ženi koja je sposobna da dobije sve što je naumila pevam u svojoj novoj pesmi „Belo“- kaže Princ za "Večernje novosti" i dodaje:

Foto: Nikola Glišić

- Priznajem da sam se lako identifikovao sa stihovima „Radim sve sto traži jer ima tu moć, BMW 7 ima da ga nemam, evo ti na poklon ključ od kola i stan...“ - priča Stefan i nastavlja:

Foto: Nikola Glišić

- Verujem da postoje takve grčevite ljubavi u kojima muškarac pored glave izgubi i kompletan imetak - iskren je Princ:

- Ovakva ljubav mi se za mojih 31 godinu nije desila, ali sigiran sam da bih bio spreman da je izdržim – poentira mladi pop pevač.

 

BONUS VIDEO:

OČEV BLAGOSLOV ME ODVEO NA PUT UMETNOSTI | "Novosti" intervju | Ilda Šaulić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona