O OVOM PADU SNIMA I PESMU: Husa Alijević nakon pada na nastupu, stigao u Srbiju i evo šta kaže o situaciji koju svi prepričavaju (VIDEO)

Novosti onlajn

30. 09. 2024. u 23:05

HUSEIN HUSA ALIJEVIĆ poznati pevač na jednom slavlju doživeo je pravi peh, kada je pevao pesmu svog pokojnog kolege Džeja Ramadanovskog "Lubenica".

О ОВОМ ПАДУ СНИМА И ПЕСМУ: Хуса Алијевић након пада на наступу, стигао у Србију и ево шта каже о ситуацији коју сви препричавају (ВИДЕО)

Foto: Printskrin TikTok/marijakojic991

Naime, Husa se popeo na sto, koji se pod pritiskom njegovog plesa, srušio, a sa njim je pao i pevač. Lica gostiju bila su u šoku, dok se pevač odmah pribrao i nastavio sa numerom kao da se ništa nije desilo.

Po dolasku sa nastupa iz Švedske gde je pevač i nastupao, prokomentarisao je celu situaciju koja je postala apsolutni hit na društvenim mrežama. 

-Domaćini su iz Stocholma, bili su jako gostoprimljivi, bez obzira na ovaj mali incident. (smeh) Dobro je da nije bilo dodatnih troškova jer je sto iz ovih krajeva, ali što se samog pada tiče “Show must go one”, jer kada se padne, mora se ustati i nastaviti dalje. Nemam običaj da skačem po stolovima ali kada je krenula pesma “Lubenica”, a ja se našao daleko od bine instiktivno sam skočio ne svatajući da nisam u Skadarliji gde su stolovi svakako izdržljiviji. Svi su bili oduševljeni mojom reakcijom nakon pada - rekao nam je pevač kog smo kontaktirali za komentar. 

Snimak se munjevitom brzinom proširio internetom i postao prava senzacija, no pevača to nije začudilo jer su tokom samog nastupa reakcije gostiju nakon pada već bile vidljive. 

-Snimak izgleda zaista strašno ali ja se nisam ni ogrebao momak koji je bio obezbeđenje našalio se kako treba da me sačuva od samog sebe. Bilo je to moje prvo gostovanje u Švedskoj ali ću se vratiti vrlo brzo jer su svi oduševljeni - zaključio je pevač koji se ponovo osvrnuo na pad i rekao kako radi na novoj pesmi koja baš govori o tome kako kada padnete morate ponovo ustati. 

-Uskoro izlazi moja nova pesma “Ponedeljak” na kojoj radim sa autorom Mirkom Čajićem. Ovo je ozbiljna pesma, koja govori baš o tome kako nakon svakog životnog pada, moramo ponovo ustati. Mi smo okačili na društvene mreže radnu verziju pesme i već po prvim reackijama naišla je na odlične komentare - zaključio je Husa.

 

BONUS VIDEO:

OČEV BLAGOSLOV ME ODVEO NA PUT UMETNOSTI | "Novosti" intervju | Ilda Šaulić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”