EVO KO JE NJEGOVA ZAMENA: Prva emisija "Zvezde Granda" bez Saše Popovića

Novosti onlajn

28. 09. 2024. u 21:50

VEČERAS je počela nova sezona "Zvezda Granda", u kojoj se i prvi put, posle punih 20 godina dogodio presedan, odnosno izostanak najvažnije osobe.

ЕВО КО ЈЕ ЊЕГОВА ЗАМЕНА: Прва емисија Звезде Гранда без Саше Поповића

Foto: ATA images/A.A.

Naime, kreativni direktor Granda i idejni tvorac "Zvezda Granda", Saša Popović, nije prisustvovao prvim epizodama nove sezone i to zbog, kako je otkrio Đorđe David, bolesti.

Foto: ATA images/A.A.

I ono što su mnogi iščekivali, saznao se večeras, a to je: "Ko to menja Popovića dok nije tu"?

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

U žiriju će biti Dragan Kojić Keba, dok će Voja Nedeljković biti neka vrsta moderatora, a ne u bekstejdžu kao što je to do sada bio slučaj.

- Dobio sam zadatak od strane produkcije, da kao voditelj u ime produkcije razgovoram sa uvaženim članovima žirija i da zamenim našeg Sašu Popovića koji je trenutno na rehabilitiaciji, kojem želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati - rekao je Voja.

Umesto Voje će u bekstejdžu biti Milan Mitrović, dok će voditeljka na sceni biti Ana Sević.

Podsetimo, kako je po dolasku na snimanje prve emsije, 16. septembra, rekao Đorđe David, razlog Sašinog izostanka je njegovo zdravstveno stanje zbog kojeg je primoran da odsustvuje, a kako saznajemo on bi snimanjima trebalo da se vrati krajem oktobra.

(TELEGRAF)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?