POSLE 30 GODINA PONOVO U ZVORNIKU: Ceca Ražnatović priredila spektakl kakav se ne pamti (FOTO)

D. Cakić

27. 09. 2024. u 22:45

NAJVEĆA balkanska estradno-muzička folk zvezda, Svetlana Ceca Ražnatović, večeras je u okviru svoje evropske turneje "The Best Off" održala veliki i spektakularni koncert u Sportsko-rekreativnom centru u Zvorniku.

ПОСЛЕ 30 ГОДИНА ПОНОВО У ЗВОРНИКУ: Цеца Ражнатовић приредила спектакл какав се не памти (ФОТО)

Foto Novosti

Naime, posle tačno pune tri decenije, Ceca se vratila u sportsku dvoranu, gde je davno, još 9. septembra 1994. godine održala jedan od svojih prvih koncerata pred više od 4.500 ljudi.

Tako je bilo i večeras, gde je vladala opšta pomama za folk divom, pa je Svetlana zapevala pre 5 hiljada prisutnih ljudi, istoj dvorani, koja je već danima pre večerašnjeg koncerta - rasprodata.

Na nastup je došla vidno raspoložena u svom stilu, a atmosfera, samo kakvu Ceca zna da napravi, bila je uzavrela. Svetlanu je u Zvorniku čekalo pet hiljada ljudi, ne bi li videli svoju muzičku kraljicu i uživali u njenim hitovima.

Ceca je sve vreme igrala na sceni, ne skidajući osmeh sa lica. Koncert je započela pesmom "Zaboravi", a folk diva je fanove podsetila na njene velike hitove kao što su "Beograd", "Oproštajna večera", "Kukavica", "Doktor", "Pile" i mnogi drugi.

Hala u kojoj pevala bila je popunjena do poslednjeg mesta. Skoro više od tri sata, koliko je trajao koncert, se pozdravila sa fanovima koji su skandirali njeno ime i pozdravili su je ogromnim aplauzom, te nema sumnje da su se Cecini fanovi dobro proveli i da će ovaj koncert dugo pamtiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?