TRADICIONALNO PEVA BEOGRAĐANIMA NA ISTOM MESTU: HARI MATA HARI PEVAĆE 16. i 17. OKTOBRA U MTS DVORANI

Promo

26. 09. 2024. u 15:00

Tradicionalno, regionalna pop zvezda Hari Mata Hari pevaće na istom mestu, 16. i 17. oktobra, u mts Dvorani. Sve one koji su 2023. godine bili deo gromoglasne publike tri oktobarska koncerta, ali i decembra 2022. dva decembarska nastupa, sigurno će obradovati vest da se jedan od najboljih regionalnih pevača vraća u mts Dvoranu.

ТРАДИЦИОНАЛНО ПЕВА БЕОГРАЂАНИМА НА ИСТОМ МЕСТУ: ХАРИ МАТА ХАРИ ПЕВАЋЕ 16. и 17. ОКТОБРА У МТС ДВОРАНИ

FOTO: BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA

Iščekujući da se ponovi emocija sa čak pet nastupa u poslednje dve godine u mts Dvorani, Hari Mata Hari poručuje da je susret sa ovdašnjom publikom iznova neponovljivo iskustvo: „I ove godine se u Beograd vraćam pun energije za nov nastup pred sjajnom beogradskom publikom. Uvek me Beograđani dočekaju širokih osmeha, ljubavi i elana za muzički spektakl koji im donosimo", poručuje Hari.

FOTO: BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA


Kao i uvek, Hari sa svojim bendom priprema pravo muzičko putešestvije, kojim će pesmom proći kroz sve periode višedecenijske karijere. Za horsko pevanje spremni su neki od hitova kao što su: Kao domine, Prsten i zlatni lanac, Kad dođe oktobar, Svi moji drumovi, Strah me da te volim, Lud sam za tobom, Ja nemam snage da te ne volim i mnogi drugi... 

FOTO: BOJAN PETROVIĆ/ MTS DVORANA

Hari Mata Hari je tokom svoje višedecenijske karijere, koja datira još od 1985. godine, prodao oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Prodaja karata za koncert je na mtsdvorana.rs, blagajni mts Dvorane

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?