DIVLJI PLES I LUDI RITAM: Tea Tairović održala dva beogradska koncerta na startu regionalne turneje "Neka gori Balkan" (FOTO)

Dušan Cakić

23. 09. 2024. u 08:05

MUZIČKA zvezda Tea Tairović ovog vikenda održala je dva velika solistička koncerta u punoj "Beogradskoj areni", kojima je počela regionalnu turneju "Neka gori Balkan", posle svega tri solistička albuma i prošlogodišnjeg koncerta na "Tašmajdanu".

ДИВЉИ ПЛЕС И ЛУДИ РИТАМ: Теа Таировић одржала два београдска концерта на старту регионалне турнеје Нека гори Балкан (ФОТО)

Foto: Igor Marinković

Tea je obe večeri koncerte otvorila pesmom "Bakšiš" sa trećeg studijskog albuma "Tea", gde se na sceni pojavila sa grupom igrača i sve oduševila koreografijom i divljim plesom. Izazovni kombinezoni i plesne haljine istakli su savršenu Teinu liniju.

Tea je obe večeri ugostila i nekoliko poznatih imena, te su joj se na sceni, prve večeri, u subotu, pridružili: Sanja Vučić, sa kojom je izvela duet "Marrakesh - Dubai", sa Igorom Panićem Nućijem otpevala je hit "TeaNucci", a pravo iznenađenje je usledilo kada je na binu izvela jednu od najvećih regionalnih zvezda, bugarskog pevača Azisa.

Foto: Igor Marinković

Druge večeri Tea je dobrodošlicu na bini poželela koleginici Ivani Krunić, pa Barbari Bobak, reperu Mihajlu Veruoviću Vojažu, a četvrta gošća bila je Svetlana Seka Aleksić, za koju je Tea kompletno napravila dve nove pesme "Umri do zore" i "Ti i ja".

Brze hitove pratile su specijalno osmišljene koreografije, a onda su na red došle i omiljene balade. Tea je održala emotivan govor posvećen legendi Šabanu Šauliću, i izvela prelepu duetsku pesmu "Otkad tebe znam", koju je snimila sa njim.

Mnoge Teine kolege došle su da isprate spektakl. Među onima koju su Teu podržali svojim dolaskom su: Svetlana Ceca Ražnatović, Dejan Tomašević, Marija Mikić, Elektra Elit, Ivana Nikolić, Katarina Grujić Gobeljić, Andreana Čekić, Jelena Kostov, Đani, Tamara Milutinović...

Foto: Igor Marinković

Tea je posle nastupa podelila svoje utiske sa "Novostima" i bila očigledno zadovoljna što su se u punoj dvorani svi dobro proveli.

- Lepo je ovo mesto, gde mogu da se susretnu sve generacije. Imali smo fantastičnu komunikaciju i interakciju, a pesmom, igrom i muzikom pokazali smo ljubav celom svetu - zaključila je pevačica.

Foto: Igor Marinković

Sa majkom na sceni

OBE noći Tea Tairović pevala je duže od tri sata, a najemotivniji trenutak desio se kada je na binu izvela svoju majku Božicu. Tea joj je pala u zagrljaj, pa zatim zapevala baladu "Ne brini, majko". Božica nije mogla da zadrži suze, grlila je čvrsto i ljubila ćerku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POČINJE TENISKI USTANAK: Đoković je upozoravao, nisu slušali - Teniseri sada najavljuju štrajk